Samsung a lansat un nou televizor modular MicroLED The Wall

496
Samsung a lansat un ecran modular MicroLED modernizat
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat ieri noul său model de televizor MicroLED, The Wall, pe mai multe piețe globale. Samsung, cel mai mare furnizor de televizoare din lume, a declarat că noul televizor modular vine cu un procesor de inteligență artificială artificială  îmbunătățit pentru o funcție de upscaling mai bună.

De asemenea, a aplicat un dispozitiv de emisie cu 40% mai mic decât modelele existente pentru a oferi o gradare mai bună și un negru perfect. Cel mai recent MicroLED The Wall acceptă, de asemenea, rezoluția 8K și rata de reîmprospătare de 120Hz.De asemenea, este echipat cu o funcție de 4 imagini cu imagini care împarte ecranul pentru a afișa patru conținuturi diferite.

Un nou televizor modular MicroLED Samsung The Wall

The Wall este un afișaj de nouă generație care se mândrește cu cele mai bune performanțe din industrie ca produs care poate fi personalizat prin mutarea modulelor sale fără margini. Noul televizor MicroLED The Wall a evoluat de la produsul existent prin trei schimbări majore, conform agenției de presă Yonhap.

În primul rând, este nou instalat un „procesor micro AI” compus din 16 rețele neuronale. Astfel se îmbunătățește imaginea de intrare la calitatea optimă a imaginii potrivită pentru privitor. În al doilea rând, se mândrește cu nuanțe foarte profunde de negru și de gradare mai perfectă cu aproximativ 40% mai mică decât produsul existent. Gradarea este diferența dintre partea luminoasă și partea întunecată.

Rezoluția 8K se referă la o rezoluție de imagine sau afișare de aproximativ 8.000 pixeli. Ecranele 8K permit ca pixelii să fie imperceptibili pentru ochiul uman, producând imagini foarte detaliate și culori 100% realiste.

În cele din urmă, este echipat cu specificații diferențiate pe dimensiuni. Dimensiuni extra-mari și definiție ultra înaltă; ecrane mari personalizate de peste 1000 inch; rezoluție 8K (bazată pe ecranul 16: 9); suport de 120Hz cu rată de reîmprospătare ridicată; rezoluție orizontală maximă de 16K (15.360 x 2.160).

În plus, funcția „4-PBP (Picture By Picture)” care poate reda 4 conținuturi diferite împărțind ecranul în 4 părți. Luminozitatea televizorului MicroLED de până la 1.600 niți și suportul HDR10+ au rămas pe noile televizoare.

Noul televizor Samsung poate fi instalat în diferite forme

Noul MicroLED The Wall Samsung este cu aproximativ jumătate mai subțire decât versiunea anterioară, iar ușurința instalării a fost mult îmbunătățită. Poate fi instalat nu numai în forme concave și convexe, ci și în forme S și L, sau prin atașare la tavan sau agățat și poate fi instalat și pe un perete înclinat cu aspect estetic.

În plus, prin aplicarea unui design care conectează fiecare modul fără cablu, timpul de instalare este mult redus. Confortul instalării a fost consolidat, furnizarea de energie și date se face printr-o nouă metodă de andocare. Noul produs Samsung The Wall a primit și certificarea „Eye Comfort” pentru reducerea luminii albastre de la TUV Rheinland.

Zidul, care a evoluat în continuare cu inteligența artificială și cea mai recentă tehnologie de afișare, este un afișaj personalizat care se mândrește cu cele mai bune performanțe din industrie„. A declarat Hyeseung Ha, vicepreședinte executiv al afacerilor de afișare vizuală la Samsung Electronics.