Televizorul modular Samsung The Wall foarte bine primit în Japonia

718

Televizorul modular Samsung The Wall a fost lansat la CES 2018 Las Vegas. Are un ecran de ultimă generație bazat pe Micro-LED-uri. Designul cu margini laterale practic inexistente, cu rosturi insesizabile între module, permit televizorului să se integreze subtil în orice decor. Televizorul Samsung se potrivește oricărui spațiu de locuit luxos sau comercial. Are o grosime de doar 30mm!

Samsung The Wall oferă o experiență revoluționară de vizionare, cu imagini negre pure, culori reale și o claritate de neegalat. Televizorul Samsung a primit premiul Display of the Year 2019 – Afișajul Anului, din partea Society for Information Display (SID).

Cereri tot mai mari pentru The Wall în Japonia

Săptămâna trecută, cel mai mare furnizor japonez de soluții de afișare – NGC – a lansat două noi variante comerciale ale televizorului Samsung. Fondată în 1985, NGC oferă diverse echipamente și servicii video către NHK și TV Asahi. Noul televizor The Wall este cel mai uimitor produs Micro-LED de la Samsung până în prezent. Cu numerele de model IW012J și IW016J, ambele afișaje se dovedesc deja a fi un succes în rândul clienților corporativi ai NGC, a dezvăluit un oficial al companiei nipone.

De fapt, se pare că The Wall ar putea în cele din urmă să permită Samsung să facă ceea ce pare imposibil și să obțină un punct de sprijin considerabil pe piața ultra-concurențială a Japoniei pentru afișaje comerciale.

Japonia este a treia cea mai mare putere economică din lume pentru PIB nominal, după SUA și China. Deși a renunțat la dreptul său de a declara război, Japonia are o armată modernă clasată pe locul patru ca putere din lume.

Peretele (The Wall) este singurul afișaj care realizează de două ori mai multă reproductibilitate a culorii decât afișajele LED convenționale și exprimă culoarea neagră perfectă„. A spus un reprezentant al companiei NGC, conform BusinessKorea. „Primim cereri din ce în ce mai mari pentru acesta de la companiile din Japonia”.

„Peretele” Samsung utilizează diode emițătoare de lumină ultra-mici (LED). Specialiștii consideră că a depășit limitele produselor de afișare existente în ceea ce privește dimensiunea ecranului, raportul ecranului și rezoluția.

Producătorii japonezi de afișaje precum NEC și Sharp rămân la nivelul de semnalizare LCD. Aceste companii nu au capacitatea tehnică să implementeze afișaje modulare bazate pe Micro-LED-uri. Când The Wall a fost selectat drept „Afișajul anului” de către SID în 2019, companiile japoneze de afișare și-au îndreptat privirile spre tehnologia de afișare Samsung Electronics.