Acasă Stiri Samsung anunță lansarea noului televizor QLED 8K (2020) în Europa

Samsung anunță lansarea noului televizor QLED 8K (2020) în Europa

Samsung Electronics a prezentat la Forumul Samsung, desfășurat la Centrul de Conferințe Mediteranean din Valletta, Malta, noile televizoare și dispozitive audio destinate pieței europene pentru anul 2020. Printre acestea, se regăsesc televizorul QLED 8K (Q950TS), care marchează extinderea gamei QLED 8K (aflată acum la a 3-a generație) și QLED 4K, noile modele cu tehnologia MicroLED, dar și o abordare creativă și originală a categoriei TV prin gama Lifestyle, completat de noile dispozitive audio.

Lider global incontestabil al industriei de profil, Samsung inovează, lansează și dezvoltă permanent noi tehnologii. Toate concepute pentru a veni în întâmpinarea dorinței de mai bine a utilizatorilor. Noile televizoare și dispozitive audio de ultimă generație oferă utilizatorilor funcții de interconectivitate avansată, utilizare eficientă și intuitivă, o experiență completă și imersivă în ambientul locuințelor.

Noua generație de televizoare, mai inteligente, mai imersive și sunet de excepție

Televizorul Samsung Q950TS QLED 8K (2020), cu un design spectaculos, încorporează noutăți tehnologice fără precedent. Televizorul oferă o experiență unică de vizionare imersivă, dată de claritatea excepțională a imaginii și acuratețea naturală a sunetului. Imaginea și sunetul sunt gestionate subtil de algoritmi avansați de inteligență artificială (AI).

Televizorul QLED 8K este disponibil în Europa cu diagonalele de 65 inch (165 cm), 75 inch (190 cm) și 85 inch (216 cm). Samsung Q950TS se integrează foarte bine în ambientul încăperii, printr-o imagine incredibilă oferită de display-ul revoluționar Infinity. Are un raport ecran / corp de 99%. Televizorul are o grosime de 15 mm și șase difuzoare încorporate. Este uluitor!

Pe lângă Q950, Samsung a prezentat și seriile Q900TS și Q800T, extinzându-și astfel gama de televizoare QLED 8K cu încă două serii. Oferind dimensiuni de la 55 inch (140 cm), până la 98 inch (226,06 centimetri), Samsung pune la dispoziție diagonale potrivite pentru orice spațiu.

Televizoarele Samsung QLED 4K continuă să ocupe un loc din ce în ce mai important în portofoliul de televizoare Samsung. Anul 2020 aduce cea mai puternică gamă QLED 4K Samsung, cu ajutorul modelelor Q60T, Q70T, Q80T, Q90T și Q95T disponibile acum în dimensiuni de la 43 inch (109 cm) până la 85 inch.

Ne aflăm într-o nouă eră a display-urilor inteligente; anul acesta va aduce și mai multă cerere de personalizare a televizoarelor. Gama noastră de televizoare și dispozitive audio 2020 este cea mai puternică, mai inteligentă și mai imersivă. Este adaptată fiecărui stil de viață fără a fi nevoie de nici un compromis”. A declarat Nathan Sheffield, Head of TV and Sound Devices a Samsung Europe.

Sunet și calitate incredibilă a imaginii pe televizoarele Samsung QLED

Calitatea imaginii și a sunetului reprezintă caracteristicile esențiale ce descriu televizoarele Samsung QLED. Dar ceea ce ce face diferența în această gamă 2020 sunt capacitățile AI „Smart Screen” îmbunătățite. Aceste specificații – unice pentru Samsung – oferă certitudinea că această gamă pune la dispoziție utilizatorilor o experiență de vizionare fără compromisuri:

  • AI Quantum Dot îmbină procesorul de conținut 8K de la Samsung cu platforma Tizen pentru a îmbunătăți orice tip de conținut. Indiferent de sursă sau rezoluție curentă, conținutul poate fi acum afișat în 33 de milioane de pixeli.
  • Adaptive Picture analizează condițiile de lumină, precum și conținutul de pe display pentru a asigura o calitate impecabilă a imaginii. Acest lucru este făcut indiferent dacă televizorul se află într-o cameră luminoasă sau întunecată.
  • Amplificatorul activ de voce elimină cea de-a doua nemulțumire a utilizatorilor europeni atunci când se uită la televizor – zgomotul de fundal. Televizorul recunoaște automat aceste perturbări și ajustează claritatea vocii în consecință.
  • Sincronizarea sunetului cu imaginea (Object Traking Sound+) creează un efect sonor tridimensional prin acustica combinată a mai multor boxe integrate în TV (sus, lateral și jos) utilizând un algoritm AI propriu. OTS+ sincronizează în timp real dinamica audio cu acțiunea de pe ecran, indiferent de sursa de conținut, oferind o experiență de vizionare finală surprinzătoare.
  • Q-Symphony este o implementare audio unică. Pentru prima dată, televizoarele QLED (2020) vor menține difuzoarele superioare și laterale active atunci când atașați un soundbar din seria Samsung Q pentru a oferi un sunet surround mai bogat și mai complet.

Samsung Soundbar pentru o mai bună integrare a sunetului

Parte din angajamentul Samsung de a oferi cea mai captivantă experiență audio posibilă, noua gamă de Soundbar aduce o mai bună integrare între televizoare și dispozitive de sunet. Gama europeană de Soundbar din seria Q 2020, inclusiv Q800T, Q70T și Q60T, întregește ansamblul final al televizorului QLED. Folosind tehnologia Samsung Acoustic Beam, Dolby Atmos și DTS:X, soundbar-urile din seria Q vă permit să experimentați divertismentul la nivel de ecran cinematografic.

Cu toate acestea, sunetul optim este mai mult decât o simplă integrare perfectă cu un televizor. Noul Samsung S Series (S60T și S40T) oferă o performanță de sine stătătoare. Elegant și inteligent, se încadrează perfect în orice locuință. Acesta este un soundbar special conceput pentru iubitorii de muzică și pentru cei care apreciază cu adevărat designul premium.

Disney+ ajunge pe cea mai inteligentă și conectată gamă QLED. Obiceiurile de vizionare la domiciliu evoluează de la an la an, iar utilizatorii își doresc o accesibilitate cât mai mare și mai convenabilă. Samsung continuă să dezvolte și să extindă parteneriate cu furnizori de conținut de top. Disponibil inițial în Olanda, Disney+ își va continua lansarea în Europa începând cu 24 martie, fiind disponibil pe televizoarele Samsung.

Funcții vocale și capabilități de vizualizare conectate pe televizoarele Samsung

Televizoarele Samsung vor oferi mai multe opțiuni de asistent vocal, inclusiv Amazon Alexa, Google Assistant și Bixby. Astfel utilizatorii vor avea la dispoziție mai multe opțiuni de alegere. Utilizatorii se vor bucura de un acces mai ușor la titlurile de știri, la prognoza meteo și la conținutul preferat, cu capacități extinse de control inteligent pentru locuință și televizor.

Samsung a anunțat, de asemenea, noi funcții de conectare care răspund nevoilor utilizatorilor care utilizează display-urile într-o varietate de moduri, precum:

  • Multi-View este destinat utilizatorilor care folosesc frecvent alte dispozitive în timp ce se uită la televizor. Funcția permite utilizatorilor să își extindă conținutul de pe dispozitivul mobil pe un ecran mai mare, cu flexibilitatea de a alege între 14 opțiuni de dispunere diferite pentru două ferestre.
  • Tap View eficientizează conectarea smartphone-urilor la televizor. Utilizatorii pot acum să-și transfere conținutul de pe telefon pe televizor atingând pur și simplu cele două dispozitive.

Noi televizoare The Sero, The Serif și MicroLED

De asemenea, Samsung a anunțat lansarea europeană a televizorului The Sero, un nou brand revoluționar de televizor Lifestyle. Sero se rotește pe orizontală și verticală – la fel ca un smartphone. Utilizatorii se pot bucura de o diversitate mare de conținut și de o tranziție conectată și eficientă a conținutului de pe telefon direct pe display-ul televizorului.

În plus, The Serif, un televizor destinat iubitorilor de design interior sofisticat, va fi disponibil în acest an în modele de 43, 49 și 55 inch, în două culori noi, Cloud White și Cotton Blue. Gama Lifestyle nu poate fi completă fără The Frame. Pentru 2020, noi modele de 32 și 75 de inch au fost adăugate la dimensiunile de display existente. Cu noua funcție Frame’s Art Store televizorul sugerează opere de artă în conformitate cu gusturile specifice ale proprietarului.

Tehnologia modulară MicroLED nu are limite în ceea ce privește dimensiunea, raportul, marginile și rezoluția. Cu dimensiuni cuprinse între 75 inch și 292 inch televizorul Samsung MicroLED oferă un sentiment de imersiune personalizat și inegalabil pentru experiența de vizionare la domiciliu.

Stiri

Diamond OLED, un nou tip de ecran brevetat de Samsung

Samsung produce un număr mare de produse electronice, de la smartphone-uri și articole portabile la televizoare și monitoare. Ecranele acestor produse sunt...

Tot ce știm despre viitorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 3 este un smartwatch superb, unul de rang înalt printre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață. Nu...

Tot ce știm despre smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3

După introducerea seriei Galaxy S21 la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, așteptăm acum succesorul Galaxy Z Flip. Acest smartphone cu clapetă...

Samsung își extinde programul de reciclare cu Galaxy Upcycling at Home

Samsung Electronics a anunțat extinderea programului său Galaxy Upcycling, prin Galaxy Upcycling at Home. Acum Samsung le permite utilizatorilor să-și transforme smartphone-urile...

Samsung TV Plus primește 166 de canale Rakuten TV în Europa

Rakuten TV și Samsung TV Plus își consolidează parteneriatul lansând peste 166 de canale pe 16 piețe din Europa. Prin acest lucru...

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....