Samsung va lansa la CES televizorul Zero Bezel, complet fără margini

756
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung trebuie să ridice și mai mult nivelul pentru televizoarele sale premium la CES, așa cum îi stă bine celui mai mare producător mondial de televizoare. Conform informațiilor, gigantul tech va prezenta la show-ul de la Las Vegas primul televizor cu adevărat fără margini, Samsung Zero Bezel.

Ultimele informații din Coreea de Sud sugerează că acest nou televizor premium a primit mai multe avize de a intra în producție de la Kim Hyun-seok, șeful Samsung Consumer Electronics și alți manageri de top. Acest lucru poate fi un indiciu că acest concept este viabil și Samsung va începe să producă în masă acest televizor în februarie 2020.

Samsung Zero Bezel poate fi disponibil numai în dimensiuni limitate

Se pare că Samsung Zero Bezel TV va fi disponibil numai în dimensiuni de la 65 de inch (165,1 centimetri) și mai mari. Înseamnă că procesul de fabricație este destul de complicat încât nu este potrivit pentru televizoare cu dimensiuni mai mici. Ar putea însemna, de asemenea, că Samsung dorește să-și diferențieze în continuare televizoarele premium, deoarece tot mai mulți consumatori optează pentru ecrane din ce în ce mai mari.

Informația provenită de la SamMobile, mai adaugă că acesta va fi diferit de televizoarele “bezel-less” pe care alți producători le-au lansat deja. Aceste televizoare au încă margini subțiri, în ciuda pretențiilor producătorilor de a fi fără margini. Se spune că Samsung a eliminat complet marginea care înconjoară televizorul Zero Bezel. Aparent a reușit acest lucru prin sudarea panoului de afișare și a corpului televizorului. Este posibil ca în partea de jos să fie totuși o bărbie extrem de subțire. Vom vedea peste câteva zile la CES 2020 Las Vegas.

SamMobile este un site olandez fondat în 2011 și are sediul în Olanda. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive purtabile Samsung.

Încă nu se știe prețul, diagonala și disponibilitatea la nivel de piață

Acest Samsung Zero Bezel poate stârni îngrijorări cu privire la integritatea structurală a televizorului. Un dezvoltator care a lucrat îndeaproape la proiect spune că „Spre deosebire de alte produse așa-numite„ bezel zero”care de fapt, încă mai aveau margini, acest produs nu are într-adevăr nicio margine. Samsung a devenit primul din lume care a realizat un astfel de design atât de extrem”.

Este important de menționat aici că Samsung a solicitat o marcă comercială pentru numele „Zero Bezel” în Europa acum două luni. Deci, este foarte posibil ca să vedem acest nou TV premium la CES 2020. În plus, la CES se prezintă ultimele noutăți în materie de electronice de consum din lume și este ocazia ideală.

Acesta fiind un produs neanunțat, încă nu știm nimic cu privire la prețuri, data lansării la vânzare sau ce opțiuni de mărime vor veni cu Samsung Zero Bezel.