Samsung a cumpărat TeleWorld Solutions pentru a extinde 5G în SUA

701
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat finalizarea unui acord pentru achiziționarea TeleWorld Solutions (TWS), un furnizor de servicii de rețea cu sediul central în Chantilly, Virginia. TWS oferă servicii de proiectare, testare și optimizare a rețelei pentru operatorii de servicii mobile și de cablu din SUA. Cu această achiziție Samsung va ajuta operatorii de telefonie mobilă din SUA să accelereze și să simplifice lansările rețelelor 5G.

TeleWorld Solutions va funcționa acum ca o filială deținută integral de Samsung Electronics America, Inc. Ofertele de servicii și clienții TWS completează creșterea Samsung în rândul clienților infrastructurii de rețele mobile. Cu servicii în domeniul frecvențelor radio și al serviciilor de proiectare de rețele – precum și servicii de instalare, testare, optimizare – TWS va continua să servească clienții existenți. Echipa de conducere TWS va continua să gestioneze afacerile și, împreună cu Samsung, va aborda ciclul de actualizare a rețelelor din SUA trecând la 5G.

Samsung cu această achiziție accelerează trecerea la rețelele 5G în SUA

Achiziția TWS ne va permite să răspundem nevoilor crescânde ale operatorilor de telefonie mobilă pentru îmbunătățirea rețelelor lor 4G și 5G. Nu în cele din urmă vom crea noi oportunități pentru a îmbunătăți capacitățile de servicii pentru clienții noștri”. A declarat Paul Kyungwhoon Cheun, vicepreședinte executiv la Samsung Electronics. „Samsung va continua să impulsioneze inovația în tehnologia comunicațiilor, oferind în același timp servicii de optimizare pentru extinderea rețelei 5G în SUA”.

Toți cei de la TeleWorld Solutions sunt încântați să facă parte din familia Samsung”. A declarat Shervin Gerami, CEO al TeleWorld Solutions. „Apariția 5G pe piața americană necesită și inovație pentru următoarea generație de tehnologii wireless. Unirea forțelor cu Samsung va accelera inovația pentru a ajuta clienții noștri să își îndeplinească nevoile de strategie, implementare și automatizare a rețelei„.

TeleWorld Solutions este un furnizor de servicii de rețea care oferă servicii de consultanță, proiectare, testare, automatizare și dezvoltare de software pentru operatorii de servicii mobile și cablu. TeleWorld Solutions a fost recunoscut de Deloitte ca fiind o companie Fast 500 datorită inovației în servicii și a satisfacției clienților.

Cu o poziție în creștere în industria rețelelor din SUA, împreună cu tehnologiile sale 5G, Samsung a colaborat cu principalii operatori de rețele din SUA pentru a îndeplini extinderea rețelei 5G. Implicarea Samsung crește permanent în SUA, prin noi acorduri cu operatorii de telefonie mobilă și diferite întreprinderi.

De peste 40 de ani, Samsung are o prezență puternică în SUA. A investit peste 30 de miliarde de dolari și are în prezent mai mult de 20.000 de muncitori în toată țara. Samsung a demonstrat puterea 5G cu soluții end-to-end de la semiconductori, telefoane mobile până la infrastructuri de rețea.