Samsung testează deja Android Q pentru Galaxy S10

1021
Sursa Foto: SamMobile.com

Noul sistem de operare Google Android Q este în teste și în program beta pentru smartphone-urile Google Pixel. Acum, conform SamMobile, Samsung testează deja Android Q pentru gama Galaxy S10. Google nu a dezvăluit încă ce reprezintă litera „Q” în Android Q. Faptul că Samsung testează deja noul sistem de operare Android Q, pentru cele mai recente telefoane emblematice, nu ar trebui să fie o noutate absolută.

Acest lucru se datorează faptului că producătorii de telefoane cu sistemul Google primesc acces la întregul cod pentru următoarea versiune majoră a Android, cu mult înainte de lansarea publică. Credem că Samsung ar putea învăța de la unii dintre rivalii săi producători de telefoane mobile Android și ne va oferi accesul în program beta mai devreme decât în ​​trecut.

Cel mai probabil Galaxy S10 va primi cel mai repede Android Q

Avem totuși speranță că versiunea oficială a sistemului Android Q pentru gama Galaxy S10 va veni rapid, după lansarea programului Android beta. La urma urmei, Samsung nu a avut mult timp să aducă update-ul Android pe Samsung Galaxy S9 și S9+ după ce prima versiune beta a ieșit live. Și acest lucru s-a întâmplat destul de repede, în ciuda faptului ca Android Pie a fost însoțit de una dintre cele mai mari upgrade-uri ale interfeței pentru dispozitivele Galaxy din ultimii ani.

Gigantul tech a fost, de asemenea, destul de rapid în a aduce Android Pie la alte dispozitive Samsung Galaxy. Având în vedere acest lucru, sunt șanse foarte mari ca proprietarii de telefoane Galaxy S10 să primească mai repede noul Android.

Android Q este este cea de-a zecea versiune majoră a sistemului de operare mobil Google Android. La 13 martie 2019, Google a lansat prima versiune beta exclusiv pe telefoanele Pixel. Lansarea sistemului de operare Android Q este programată pentru al treilea trimestru al anului 2019.

One UI 2.0 și îmbunătățirea Digital Wellbeing cu noul sistem de operare

În prezent, nu dispunem de informații despre progresul înregistrat de Samsung în ceea ce privește Android Q. Ne referim aici la Galaxy S10e, Galaxy S10 și S10+. Tot ce știm este că Android Q va aduce versiunea One UI 2.0 și Google a îmbunătățit Digital Wellbeing. Ce alte caracteristici și funcționalități va include actualizarea pe smartphone-urile Samsung, rămâne de văzut. Vă vom informa imediat ce primim mai multe detalii.

Samsung nu s-a grăbit niciodată să aducă la dispozitivele sale cele mai noi versiuni Android. Acest lucru poate fi din două motive. În primul rând, unele dintre caracteristicile incluse în noile sisteme de operare Android erau deja disponibile pe telefoanele Samsung. În al doilea rând, gigantul tech are mai multe game de smartphone-uri, fiecare cu o mulțime de telefoane. Este nevoie de mai mult timp pentru a finaliza etapele de dezvoltare și testare pentru un nou sistem de operare.