Acasă Stiri Samsung colaborează cu Tetris pentru a crea „Samsung Stackers”

Samsung colaborează cu Tetris pentru a crea „Samsung Stackers”

Samsung Electronics a anunțat parteneriatul cu The Tetris Company pentru a lansa Samsung Stackers. Aceasta este o gamă de recipiente de depozitare a alimentelor în ediție limitată, inspirată de faimosul joc de puzzle Tetris, pentru a contribui la reducerea risipei alimentare casnice.

Setul de recipiente de depozitare Samsung Stackers, primul de acest fel, va include toate cele șapte forme și culori emblematice Tetrimino (cian, galben, violet, verde, albastru, roșu și portocaliu). În acest mod, depozitarea alimentelor, în frigider sau în congelator, nu a fost niciodată mai ușoară, eficientă și sigură. Toate profiturile, în urma achizițiilor acestor recipiente, vor merge către Federația Europeană a Băncilor Alimentare.

Risipa alimentară devine o preocupare din ce în ce mai îngrijorătoare. Gradul acesteia raportat  la nivel personal, în ultima perioadă, a crescut considerabil, ajungând la nivelul celui din perioada de pre-pandemie. Trei din zece persoane (30%) recunosc că au niveluri mai ridicate de risipă de alimente în comparație cu perioada de pre-pandemie (20%), ca urmare al unui comportament iresponsabil de gestionare a alimentelor. Colaborarea Samsung cu Tetris pentru „Samsung Stackers” va preveni acest lucru.

Colaborare Samsung cu Tetris pentru Samsung Stackers

Folosind modelele colorate și nostalgice în formă de Tetris, clienții vor putea aranja setul Samsung Stackers, în frigider, la fel ca în joc. Fie că este poziționat în sus, în jos, în stânga sau în dreapta, setul de recipiente alimentare este perfect pentru a optimiza spațiul necesar depozitării resturilor de alimente într-un mod mai eficient, evitând aruncarea acestora. Înainte de sezonul sărbătorilor de iarnă, setul Samsung Stackers poate fi cadoul perfect pentru iubitorii jocurilor, gurmanzi și războinicii sustenabilității.

La fel ca setul Stackers, gamele de frigidere Samsung oferă o personalizare infinită atât în interior, cât și la exterior. Fie că este vorba de funcțiile „Spațiu de interior personalizabil” sau „Raft pentru vin”, care minimizează spațiul irosit al frigiderului, sau de tehnologia SpaceMax, care oferă opțiuni mai convenabile pentru produsele proaspete – toate acestea servesc aceluiași scop, combaterea risipei alimentare prin utilizarea întregului spațiu al frigiderului.

Toate aceste caracteristici inovatoare au fost integrate în cadrul frigiderelor din gama Samsung Bespoke. Aceasta este o colecție care îmbină frigiderul și congelatorul într-un mod complet unic, fiind apreciată pentru capacitate, confort și personalizare. Frigiderele Bespoke au fost lansat și în România. Această gamă în ediție limitată vine pe fondul cercetărilor la nivel european efectuate de Samsung. Cercetarea a demonstrat că 46% din alimentele cumpărate în gospodăriile europene sunt aruncate! Asta înseamnă că aproximativ 4.000 de euro / familie ajung la gunoi în fiecare an. Întrebați cum ar putea fi evitată risipa de alimente, peste jumătate dintre europeni (54%) au recunoscut că un sistem mai bun de organizare a alimentelor i-ar ajuta să-și reducă risipa. Două treimi (64%), sunt de părere că alimentele lor ar dura mai mult dacă le-ar depozita corect.

Produse și soluții pentru reducerea risipei de alimente

Misiunea noastră, la Samsung, este să dezvoltăm produse și soluții pentru un stil de viață capabil să îi ajute pe consumatori să-și gestioneze viața cât mai bine, inclusiv prin reducerea risipei alimentare. De aceea, ne-am asociat cu The Tetris Company pentru a lansa Samsung Stackers. Este o soluție de depozitare unică, care oferă o modalitate distractivă de a stoca alimentele. Nu doar că recipientele Samsung arată grozav, dar și se potrivesc perfect în frigiderele noastre. Astfel le oferă clienților noștri o modalitate mult mai eficientă de optimizare a spațiului de depozitare disponibil. În același timp, ei pot susține lupta Federației Europene a Băncilor Alimentare împotriva risipei de alimente”. A spus Tim Beere, Senior Category Lead Cooling, Samsung, conform Samsung Newsroom.

Suntem încântați să colaborăm cu Samsung pentru a crea Samsung Stackers. Astfel oferim soluții distractive pentru organizarea frigiderelor, cu o doză de nostalgie Tetris. Este grozav să vedem că Samsung Stackers aduc la viață iubitul nostru joc de puzzle. Abia așteptăm să vedem modul în care clienții își vor transforma spațiile obișnuite din frigider și congelator într-un joc Tetris real. În plus, faptul că toate profiturile merg către Federația Europeană a Băncilor Alimentare, ne oferă o oportunitate incredibilă de a ajuta la combaterea risipei alimentare în moduri cu totul noi și diverse”. A spus Maya Rogers, Președinte și CEO, Tetris.

Noile cutii de alimente vor fi disponibile în mai mlte țări din Europa

Noile Samsung Stackers vor fi disponibile în mai multe țări europene printre care și România. Celelalte țări sunt: Serbia, Croația, Slovenia, Spania, Cehia, Slovacia, Italia, Ungaria, Grecia, Franța și Marea Britanie.

Clienții care doresc să afle mai multe despre noua gamă distractivă și eficientă Samsung Stackers pot vizita samsung.com/tetris. Cei care doresc să cumpere un set pot face acest lucru în schimbul a 25 de euro (aproximativ 124 lei). Toate profiturile realizate din vânzări vor fi destinate Federației Europene a Băncilor Alimentare. Aceasta este o organizație non-profit care reprezintă o rețea de 335 de bănci alimentare din Europa, angajate să prevină risipa alimentară și să reducă insecuritatea alimentară.

Federația Europeană a Băncilor Alimentare a înregistrat o creștere semnificativă a cererii de alimente în ultimii ani. Conform statisticilor, se așteaptă ca această creștere să continue să crească de la an la an. Doar în 2020, rețeaua de organizații caritabile care primesc alimente de la membrii Federației Europene a Băncilor Alimentare a asistat un total de 12,8 milioane de persoane aflate la nevoie. Este o creștere cu 34,7% față de nivelurile pre-pandemice din 2019. Membri europeni ai organizației au recuperat, colectat și redistribuit 860.000 tone de alimente, dintre care majoritatea ar fi fost irosite. Este o creștere anuală de 12% față de 2019, pentru a sprijini organizațiile caritabile care îi ajută pe cei nevoiași.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...