Samsung The Frame-Disney 100Edition – 100 de ani de Disney

262
Samsung The Frame Disney100 Edition
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat ediția Frame-Disney100 pentru a comemora cea de-a 100-a aniversare a Disney. Samsung The Frame-Disney100 Edition aduce magia la viață prin design unic inspirat de Disney, accesorii și artă dedicate. Această ediție limitată a televizorului The Frame va fi disponibilă în diagonale a ecranului de 55 inch (139,7 centimetri), 65 și 75 de inch (190,5 cm).

Samsung The Frame-Disney100 Edition are o lunetă elegantă, 100 de piese de artă speciale din colecția Disney și o telecomandă inspirată de Mickey Mouse, concepută pentru a încânta fanii Disney din întreaga lume. Ediția Frame-Disney100 este disponibilă în Statele Unite, Europa, Coreea și America Latină.

„Suntem încântați să oferim această ediție unică a The Frame pentru a sărbători cea de-a 100-a aniversare a Disney”. A declarat Cheolgi Kim, Vicepreședinte Executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Aceste colaborări servesc ca o modalitate de a evidenția caracteristicile distincte ale televizorului The Frame. Această ediție unică va permite mai multor oameni să experimenteze minunata experiență de vizionare pe care o oferă televizorul.”

Televizorul Samsung The Frame-Disney100 Edition

Ediția Frame-Disney100 vine cu 100 de piese de artă dedicate de la Disney pe care le puteți accesa direct pe Samsung Art Store. Cu conținut de la Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm și National Geographic, fanii Disney pot organiza și prezenta o galerie cu cele mai iubite personaje direct pe televizor.

Cu Samsung Art Store, vă puteți bucura de colecții de la muzee internaționale de top. Amintim aici, printre altele, Luvru, Tate și Muzeul Victoria și Albert din Londra, precum și de artiști de la Monet la Van Gogh și Salvador Dali. Samsung Art Store face mai ușor ca niciodată să aduci experiența galeriei de artă direct în casa ta, iar această nouă colecție Disney oferă piese și mai captivante din care să alegi.

Mickey Mouse are o stea pe Hollywood Walk of Fame. La cea de-a 50-a aniversare, în 1978, Mickey a devenit primul personaj de desene animate inclus în prestigiosul Walk of Fame de la Hollywood. Steaua lui Mickey se află la 6925 Hollywood Blvd.

Samsung The Frame-Disney100 Edition este un amestec încântător de tehnologie Samsung și creativitate Disney. La pornirea televizorului, telespectatorii sunt întâmpinați de o siglă Samsung x Disney100 pe ecran. Televizorul are, de asemenea, rame exclusive în culoarea argintiu-platină. Telecomandă SolarCell ediție specială Disney este stilizată pentru a arăta capul unuia dintre cele mai iubite personaje Disney, Mickey Mouse.

Sursă foto: via thestreet

De la lansare, The Frame a redefinit consumul de conținut transformând afișajele tradiționale în opere de artă uimitoare. Designul subțire și afișajul mat al televizorului au fost remarcate de fanii din întreaga lume. Acestea sunt un plus excelent pentru a se potrivi cu preferințele de amenajare ale interiorului casei. Mai mult, ecranul OLED 4K dă o nouă viață consumului de artă și media.