Faceți cunoștință cu Samsung „The Freestyle” în Metaverse

366
Faceti cunostinta cu ecranul portabil Samsung The Freestyle in Metaverse
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung The Freestyle este noul dispozitiv și ecran portabil de divertisment al companiei Samsung Electronic. Acesta poate afișa imagini clare de până la 100 inch (2,54 metri) și se dovedește un succes pe piețele din întreaga lume. Este foarte bine vândut inclusiv în America de Nord, America Latină, Europa și Coreea de Sud. Conceptul de The Freestyle este ecranul său portabil fără cadru, care este „cu tine oriunde”.

Samsung a introdus „The Freestyle World Map” pe platforma globală metaverse ZEPETO din data de 16 februarie pentru a experimenta proiectorul și ecranul portabil The Freestyle. Samsung intenționează să ofere o experiență personalizată pentru generația MZ prin extinderea spațiului de experiență The Freestyle în spațiul metavers. Din generația MZ fac parte Millennials și Generation Z.

Samsung The Freestyle în Metaverse

„Harta lumii Freestyle – The Freestyle World Map” este concepută astfel încât utilizatorii să poată experimenta indirect produse în diferite spații virtuale, cum ar fi dormitoare, sufragerie, bucătării, dressinguri și locuri de camping. Utilizatorii care vizitează harta lumii pot experimenta produse și pot fotografia în diverse spații decorate cu The Freestyle.

Pentru a sărbători lansarea „Harții lumii Freestyle”, Samsung organizează un concurs UGC (User-generated content – Conținut generat de utilizator) pentru a vă crea propriul spațiu în cadrul ZEPETO începând cu data de 22 februarie. Conform SamsungNewsroom, acest concurs este pentru utilizatori globali, iar cei trei finaliști vor primi un Samsung The Freestyle.

ZEPETO este o aplicație deținută de Naver Corporationcare. Vă permite să creați o versiune animată 3D a dvs. pentru a o folosi în camerele de chat în aplicație. Îți faci o poză și îți va crea un personaj personalizat (pe care îl poți edita).

Proiectorul The Freestyle are o greutate de 830g și design minimalist care se potrivește într-o singură mână. Poate fi rotit la 180°, pot fi făcute setări automate a ecranului și poate fi conectat la o baterie externă. The Freestyle poate fi folosit în tot felul de scenarii din viața de zi cu zi datorită designului său compact și a utilizării convenabile.

Freestyle primește multă atenție din partea consumatorilor din întreaga lume. Stocurile de precomandă au fost epuizate rapid în mai multe țări importante din America de Nord, Europa și Coreea”. A declarat Il-kyung Seong, vicepreședinte Visual Display Business la Samsung Electronics.