Samsung The Freestyle – la precomandă primiți un set Galaxy Buds Live

273
Samsung The Freestyle la precomanda in UK primiti un set Galaxy Buds Live
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics UK Ltd a anunțat lansarea Samsung The Freestyle, un proiector mic și compact unic. Este un proiector proiectat inteligent pentru a improviza un ecran, oriunde te duci. Freestyle aduce o experiență Smart TV portabilă, puternică, dar surprinzător de simplă, fără limite. Cei care precomandă noul proiector prin Samsung.com până în 15 februarie 2022 primesc o husă de călătorie pentru Freestyle și Galaxy Buds Live gratuit.

Freestyle este un proiector, un difuzor inteligent și un dispozitiv de iluminare ambientală care este ușor (830 grame) și ușor de transportat pentru a vă bucura de momentele pe ecranul mare în mișcare. De la perete la tavan, suportul său flexibil vă permite să reglați unghiul cu până la 180° foarte ușor. Cu doar câteva clicuri pur și simplu găsiți unghiul de vizualizare, punctul și jocul perfect. Samsung The Freestyle poate proiecta pe suprafețe de la 17 inch (43,18 centimetri) la 100 inch (254 cm).

Samsung The Freestyle – puteți alege asistenții vocali preferați

Conectarea la la Samsung The Freestyle este incredibil de ușoară. Trebuie doar să conectați smartphone-ul folosind aplicația SmartThings sau AirPlay2 fără a fi nevoie de cabluri. Și când nu vrei să te ridici de pe canapea, poți pur și simplu să atingi telefonul Galaxy de The Freestyle pentru a te bucura de vizionarea cu proiectorul.

Când nu este folosit ca proiector pentru a transmite conținut, proiectorul Samsung vă permite să transformați orice spațiu, în orice doriți să fie. Pur și simplu alegeți dintre peste 20 de fundaluri – sau fiți creativ și proiectați-vă propria artă sau fotografiile. Freestyle acționează și ca un difuzor inteligent, cu sunet bogat de 360 ​​de grade cu un woofer de 5 wați. Astfel puteți să puteți folosi luminile și muzica pentru a organiza o petrecere oriunde ați merge.

OTT – Over-the-top este un serviciu media oferit direct spectatorilor prin Internet. OTT transmite conținut audio, video și alte conținuturi fără ca operatorul de telecomunicații să fie implicat. Acestea pot fi oferte gratuit sau plătite.

Freestyle este primul proiector portabil din industrie care este certificat de către partenerii OTT importanți la nivel mondial. Este, de asemenea, primul proiector care include control vocal în câmp îndepărtat, permițând utilizatorilor să-și aleagă asistenții vocali preferați atunci când folosesc dispozitivul cu mâinile libere până la 13 metri distanță.

Interes mare pentru proiectorul Samsung peste tot în lume

De la debutul la CES la începutul acestei luni, a existat un mare interes pentru The Freestyle pe tot globul. Pe lângă precomenzile timpurii, mii de entuziaști Samsung din Europa s-au înscris pentru a fi primii care pun mâna pe produs, contribuind și mai mult la cererea mare pentru The Freestyle.

Freestyle este disponibil pentru cumpărare în Marea Britanie la un preț de 999 GBP prin Samsung.com din 16 februarie 2022. Cu toate acestea, cei dornici să dețină un Freestyle pot precomanda unul până pe 15 februarie 2022, conform SamsungNewsroom. În acest fel vor primi gratuit și o husă de călătorie pentru proiector. Pe lângă husa de călătorie, consumatorii pot primi gratuit și o pereche de Galaxy Buds Live, în limita stocului disponibil la Samsung.com.