Acasă Stiri Samsung The Freestyle probabil va fi lansat la Galaxy Unpacked 2

Samsung The Freestyle probabil va fi lansat la Galaxy Unpacked 2

În luna august a acestui an Samsung a organizat un eveniment Galaxy Unpacked. La eveniment au fost anunțate smartphone-urile pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, seria Galaxy Watch 4 și căștile wireless Galaxy Buds 2. Samsung a anunțat oficial că un alt eveniment Galaxy Unpacked 2 va avea loc azi 20 octombrie. Rămâne o surpriză ce produse vor fi introduse în timpul evenimentului, dar un proiector Samsung The Freestyle poate fi lansat.

Dar, compania a menționat că evenimentul se va concentra pe „modul în care Samsung extinde posibilitățile de auto-exprimare prin tehnologie”. Invitația a fost însoțită de un teaser video de 13 secunde care prezintă panouri pătrate care alunecă una în cealaltă. Sunt informații despre un Galaxy Z Flip 3 în stil Bespoke, care poate fi personalizat și despre un proiector Samsung The Freestyle. Tot aici Samsung poate face unele anunțuri despre software. Android 12 a fost lansat oficial și Samsung a lansat mai multe programe beta pentru One UI 4.0. Poate vom afla mai multe despre aceste lucruri.

Samsung The Freestyle poate fi lansat la Galaxy Unpacked Part 2

În plus, se pare că vom primi un nou proiector numit „Samsung The Freestyle” în timpul Galaxy Unpacked 2. Producătorul sud-coreean a depus o cerere de marcă comercială pentru acest nume în Europa la 14 octombrie 2021 la Oficiul de Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene (EUIPO). Conform LetsGoDigital, la aceeași dată, denumirea Samsung The Freestyle a fost înregistrată și în Regatul Unit, Turcia și Australia.

Marca comercială a Samsung Electronics este clasificată în clasa 9, descrierea se referă la un proiector cu tuner TV încorporat. Descrierea mărcii Samsung The Freestyle: „Proiectoare care încorporează tunere TV; proiectoare de imagine; proiectoare de film; proiectoare multimedia; proiectoare de cinema; proiectoare digitale”.

EUIPO este o agenție a UE fondată în 1994. Este responsabilă cu înregistrarea drepturilor de proprietate intelectuală în UE. Are sediul în Alicante, Spania și cinci limbi de lucru – engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă.

Cererea de marcă a fost trimisă la EUIPO o zi după ce a apărut invitația pentru Galaxy Unpacked Part 2. Acest lucru face cu atât mai probabil ca acest proiector să fie introdus în timpul evenimentului Samsung. Samsung are în portofoliu și proiectorul The Premiere, un proiector cu laser 4K. Probabil, Freestyle va fi adăugat la gama de proiectoare Samsung – poate ca o alternativă ieftină la Premiere.

Numele „Freestyle” ar putea indica faptul că sunteți liber să plasați dispozitivul oriunde doriți. Poate că acest lucru înseamnă că este din nou un proiector Ultra Short Throw – ideal pentru încăperi mai mici, unde proiectorul este relativ aproape de peretele de proiecție.

Și alte dispozitive vor fi lansate la evenimentul Samsung de azi

Desigur, Samsung nu va organiza un eveniment special doar pentru a anunța un nou proiector. Samsung va lansa și noi opțiuni de culoare pentru Galaxy Z Flip 3. Este vorba despre un model Flip personalizabil în stil Bespoke. Flip-ul Samsung încalcă toate așteptările de vânzare, parțial datorită prețului favorabil. Prin lansarea de noi culori Samsung poate oferi un nou impuls vânzărilor.

De asemenea, sunt așteptate noi culori și pentru Galaxy Buds 2, Absolute Black și Vivid Lemon par a fi acestea. Căștile fără fir Samsung sunt deja disponibile în patru culori: negru, alb, verde măslin și violet lavandă.

Dar, va lipsi Samsung Galaxy S21 FE de la Unpacked Part 2. Din cauza lipsei persistente de cipuri, acest dispozitiv a suferit întârzieri semnificative. Prin urmare, este foarte puțin probabil ca Samsung S21 FE să fie anunțat luna aceasta. Varianta ieftină a lui S21 a fost amânată până în ianuarie 2022.

Acum trebuie să așteptăm și să vedem ce a planificat Samsung pentru astăzi 20 octombrie. Conferința de presă va începe la ora 17:00, ora României și vom reveni mai târziu cu noutățile de aici.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...