Samsung The Music Frame, un difuzor wireless unic prezentat la CES

207
Samsung The Music Frame
Sursa foto: via androidheadlines.com

Printre foarte multe noutăți, Samsung a lansat la CES 2024 un produs nou-nouț – The Music Frame. Acesta este „primul difuzor wireless personalizabil și personalizat din lume” și are, de asemenea, un hub IoT încorporat. Deci, ce face acest difuzor atât de inedit? Ei bine, este un difuzor care are aspectul și senzația unei rame pentru o fotografie. Samsung The Music Frame poate fi folosit ca difuzor Bluetooth sau Wi-Fi de sine stătător.

Potrivit companiei sud-coreene, Samsung The Music Frame se poate integra frumos cu decorul dvs. de acasă. Difuzorul vă permite să afișați orice fotografie sau imagine tipărită sau chiar să imprimați digital amintirile preferate pe ecran. De asemenea, aveți posibilitatea de a asocia Music Frame cu televizorul și/sau bara de sunet Samsung și de a-l folosi ca difuzor TV, difuzor spate sau subwoofer.

Samsung The Music Frame are sunet Dolby Atmos într-un factor de formă care se poate integra în orice cameră. Ineditul difuzor are integrate două woofere, două tweetere și două drivere medii în spatele fotografiei tale. Potrivit AndroidHeadlines, tehnologia SpaceFit de la Samsung îi permite să calibreze perfect audio și în mediul dumneavoastră. Samsung SpaceFit Sound calibrează ieșirea sunetului pentru a se potrivi spațiului dvs. Această funcție permite unui senzor să analizeze spațiul în care se află și va calibra sunetul în funcție de acesta.

Samsung a lansat la CES 2024 câteva noi bare de sunet, inclusiv noua bară de sunet de top HW-Q990D. Acesta oferă o experiență de sunet pe 11.1.4 canale și este primul din lume care oferă wireless Dolby Atmos. De asemenea, Samsung a reușit să adauge 4K 120Hz pass-through. Acest lucru vă asigură că sunetul de la jocul preferat este la fel de rapid, fluid și fără întârzieri ca imaginile.

B&O Besound Theatre este una dintre cele mai scumpe bare de sunet din lume. Costă ~9.000€! Produsă de Bang & Olufsen, Beosound Theater are 12 drivere de difuzoare și 80W de putere și produce un nivel de sunet de până la 112dB.

Q-Symphony permite barei de sunet să-și ajusteze profilul de sunet pentru a fi central, perfect pentru a sta pe o canapea și viziona un film, fie expansiv, unde fiecare parte a sistemului oferă un sunet echilibrat, ideal pentru o muzică pentru toată camera. Modul Party Play permite fiecărei părți a sistemului de sunet să joace un profil echilibrat și să aducă viața petrecerii.

Alături de Samsung The Music Frame, Samsung a lansat și alte soundbar-urile ultra-subțiri la CES 2024: HW-S800D, HW-S810D și HW-700D. HW-S800D măsoară aproximativ 46 de inch (116,84) lungime, aproximativ o treime din adâncimea barelor de sunet convenționale. Deci, indiferent dacă este montat pe un perete sau așezat pe un suport, funcționează excelent cu cele mai recente televizoare ultra-subțiri Samsung. Samsung HW-S700D este o bară de sunet mult mai mică, destinată televizoarelor cu diagonala de 55 de inch (139,7 centimetri) și mai mici.

Până în acest moment compania Samsung nu a anunțat prețurile sau datele de lansare pentru niciuna dintre aceste noi bare de sunet sau Music Frame. Cel mai probabil vom afla mai multe despre toate aceste dispozitive audio în perioada următoare.