Televizorul Samsung The Serif lansat în culoarea Blossom Pink

214
Televizorul Samsung The Serif
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung The Serif este un televizor foarte apreciat de utilizatori pentru designul și funcțiile sale. Acum compania a anunțat televizorul Lifestyle Samsung The Serif în culoarea Blossom Pink. Noua culoare a fost introdusă pentru a extinde alegerea consumatorilor pe lângă Cloud White și Cotton Blue existente.

Data oficială de lansare a Samsung The Serif Blossom Pink este 9 august, dar precomenzile au început deja pentru televizorul în noua culoare. Televizorul are aceeași diagonală de ecran ca precedentele modele: 55 inch (139,7 centimetri). Prețul de lansare este de 2.190.000 won (aproximativ 1.630 de euro), similar cu alte opțiuni de culori.

The Serif are un ecran 4K QLED cu HDR10+. Samsung The Serif are funcții precum Samsung Health, SmartThings, Samsung TV+, Bixby, Google Assistant, Alexa, Multi View, Tap View, Tap Sound, Wi-Fi, Bluetooth și AirPlay 2. Televizorul are senzori de lumină și audio încorporați pentru reglarea automată a luminozității și a volumului.

Samsung The Serif lansat în culoarea Blossom Pink

În perioada de precomandă în Coreea de Sud televizorul costă 1.790.000 won (aproximativ 1.330€) prin intermediul site-ului Samsung. În plus, sunt oferite diverse beneficii, cum ar fi un abonament de un an la „Tiving Premium” și 40.000 de puncte de membru Samsung Electronics.

Serif face parte din gama de televizoare Samsung, care include și The Sero, The Frame și The Terrace. Serif este un produs conceput de designerii de mobilier de renume mondial Ronan și Erwan Bouroullec. Samsung The Serif este evaluat ca un produs care estompează granița dintre mobilier și televizor, se armonizează în orice spațiu, iar atunci când nu te uiți la televizor, poți maximiza efectul interior folosind conținutul „Ecran magic”.

Ronan și Erwan Bouroullec sunt născuți în Franța la Quimper, Bretania, în 1971 și 1976. Cei doi frați s-au făcut remarcați pentru munca lor de design, prezentă în publicații și muzee la nivel global. În 2014 au primit premiul Panerai London Design Medal.

În plus, oferă o funcție de oglindire a sunetului NFC care vă permite să vă bucurați în mod direct de muzica pe care o ascultați ca sunet de la televizor atunci când țineți smartphone-ul Galaxy în centrul de sus al televizorului. Are o conexiune excelentă.

Prin noua culoare Blossom Pink lansată pentru The Serif oferim consumatorilor o experiență de produs mai diversă„. A declarat Il-kyung Seong, Vicepreședinte Visual Display Business la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom.