Samsung The Terrace – un televizor versatil, durabil și performant

540
Samsung The Terrace un televizor in aer liber versatil durabil si performant
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

În ultima vreme, toți am petrecut din ce în ce mai mult timp acasă. A fost o schimbare importantă de rutină care a însemnat să găsim alternative distractive la activitățile noastre obișnuite în aer liber. Foarte mulți dintre noi folosim mai mult balcoanele, grădinile și terasele pentru acest lucru. Și aici intervine televizorul Samsung The Terrace.

Pentru cei care doresc să profite la maximum de acest stil de viață în aer liber acasă, Samsung The Terrace, un televizor lifestyle, poate fi plasat și utilizat în exterior, alături de The Terrace Soundbar. Pe lângă faptul că oferă o versatilitate sporită datorită rezistenței sale la apă și praf, The Terrace are un ecran viu pentru experiențe de vizionare excelente.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Bucurați-vă de înot fără griji cu Samsung The Terrace

Una dintre cele mai bune modalități de a vă răcori în zilele călduroase este să amenajați o mică piscină în grădină. Cu alte televizoare, dacă doriți să vă bucurați de televizor în timp ce sunteți în piscină, televizorul trebuie amplasat departe de piscină pentru a preveni deteriorarea acestuia din cauza apei.

Cu toate acestea, cu Samsung The Terrace, puteți așeza televizorul oriunde fără să vă faceți griji de stropire. Terasa are certificare IP55 pentru rezistența la apă și praf. Mai mult decât atât, Terasa poate rezista la toate tipurile de condiții meteorologice, chiar și la cele extreme. Este vorba despre temperaturi negative până la 50° Celsius. Datorită acestei durabilități, puteți urmări emisiunile preferate în timp ce vă relaxați cu copii în piscină.

„Marea Baie” de la Mohenjo-Daro din Pakistanul actual a fost cel mai probabil prima piscină cunoscută. A fost făcută în mileniul 3 î.Hr. și avea dimensiunile 12 x 7 metri. A fost căptușită cu cărămizi și etanșată cu gudron.

Pentru utilizatorii care vor muzică la piscină, aceștia pot profita de experiențele sonore bogate oferite de The Terrace Soundbar. Oferind un sunet de 210 wați, cu tonuri de bas profunde ale wooferului încorporat și un tweeter de ultimă generație, vă puteți bucura de aceeași calitate a sunetului ca în interior.

Dar Samsung a făcut lucrurile și mai convenabile pentru distracția la domiciliu în piscină. Tot ce trebuie să faceți atunci când redați muzică prin Soundbar este să atingeți telefonul smartphone pe el pentru a vă conecta și a reda instantaneu muzica aleasă.

Calitate clară a imaginii, chiar și sub lumina soarelui

După câteva ore de distracție în apă și la soare, este timpul să mâncați. Grătarul, gătitul în grădină sau pe terasă este o modalitate distractivă și ușoară de a recrea experiența de camping acasă. S-ar putea să vă întrebați cum Samsung The Terrace poate distra pe toată lumea sub soarele strălucitor în timp ce pregătiți mâncarea. Televizorul are de fapt o imagine strălucitoare și un contrast clar al culorii întunecate. Acest lucru face mai ușor să vă bucurați de un film chiar și sub lumina directă a soarelui.

Terasa are o luminozitate maximă de peste 4.000 de niți și 2.000 de niți în medie. În acest fel utilizatorii se pot bucura confortabil de conținut video chiar și în mijlocul zilei. În plus, The Terrace oferă o vizibilitate ridicată datorită tehnologiei sale anti-reflexie. Aceasta reduce reflexia luminii de pe suprafața sa, iar tehnologia de optimizare a calității imaginii AI ajustează automat luminozitatea ecranului pe baza condițiilor de lumină schimbătoare.

Datorită sistemului de operare Tizen de la The Terrace, puteți alege dintr-o gamă largă de emisiuni TV și filme populare atunci când doriți să vă relaxați în grădină fără a fi nevoie să conectați un dispozitiv OTT separat prin meritul caracteristicilor inteligente pe care le oferă Tizen OS.

Jocurile în aer liber sunt la cel mai înalt nivel cu Terasa

Nu este nimic mai bun decât să vă relaxați afară și să vă jucați fără probleme pe Samsung The Terrace. În timp ce vremea este încă frumoasă după o scaldă în piscină și o masă bună în grădină, cu The Terrace, vă puteți bucura și de jocurile digitale preferate, în timp ce profitați în continuare de vreme.

Terasa este ecranul perfect pe care puteți juca cu ușurință afară. Acest televizor își optimizează sunetul și nivelurile de ecran pentru orice joc fără a fi nevoie să reglați manual setările. Dispunând de o funcție de claritate a mișcării, întreruperile ecranului sunt reduse la minimum în timpul jocurilor, ceea ce face experiențele de joc mai fluide și mai plăcute.

La sfârșitul unei zile este timpul ca familia să se reunească și să arunce o privire asupra unor amintiri prețioase. Datorită funcției Tap View de la The Terrace, tot ce trebuie să faceți este să atingeți smartphone-ul pe partea laterală a televizorului pentru a partaja conținutul media pe ecran. Acest lucru este foarte confortabil pentru toată lumea, deoarece nu este nevoie să vă aglomerați în jurul ecranului smartphone-ului. Puteți să profitați la maximum de fotografiile dvs. pe ecranul mare al televizorului.

Samsung The Terrace Terasa are și funcția Multi View 2. Aceasta vă permite să împărțiți ecranul televizorului pentru a vă bucura de conținuturi multiple simultan. Astfel puteți să vedeți fotografii anterioare din vacanță pe o parte a ecranului, în timp ce, pe de altă parte urmăriți serialul TV preferat, de exemplu. Dar posibilitățile sunt nelimitate.

Cu Terasa, utilizatorii pot extinde utilizările televizorului lor pentru tot felul de activități distractive. Samsung The Terrace și The Terrace Soundbar vă permit să vă duceți experiențele private în aer liber la nivelul următor.