Samsung The Wall All-in-One pentru lumea modernă a muncii

206
Samsung The Wall All-in-One
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Televizorul modular Samsung The Wall Allin-One este disponibil pentru prima dată ca pachet complet pentru o instalare rapidă și ușoară. Odată cu lumea în schimbare a muncii, birourile executive și sălile de întâlnire capătă, de asemenea, un nou sens. Ele devin locul pentru creativitatea colaborativă, pentru schimb hibrid și pentru experiențe productive. Acest lucru este posibil cu condiția ca echipamentul să fie corect. Și aici intervine Samsung The Wall All-in-One.

Televizorul The Wall este răspunsul Samsung la această dezvoltare: soluția de afișare de înaltă calitate oferă calitate și flexibilitate impresionante atunci când prezintă conținut la scară largă. Cu varianta all-in-one de la The Wall, sălile de conferințe sau întâlniri pot fi actualizate foarte rapid. Datorită noului design modular, peretele (The Wall) MicroLED poate fi instalat și gata de utilizare în doar câteva ore. Livrat ca pachet complet, poate fi instalat și pus în funcțiune foarte rapid.

Cu tehnologia MicroLED de la The Wall se poate implementa un grad de realism în ceea ce privește fidelitatea culorii si luminozitatea care asigură entuziasm. Acum a fost posibil să se asigure un proces simplu de instalare și punere în funcțiune a peretelui de afișare.

Samsung The Wall All-in-One incredibil în toate tipurile de utilizare

Cu instrucțiunile pas cu pas, The Wall All-in-One poate fi configurat în doar două până la trei ore. Două persoane sunt suficiente pentru a dota o masă sau o sală de ședințe cu televizorul Samsung MicroLED. În doar câțiva pași, suporturile de perete și panourile de fundal corespunzătoare sunt atașate. Modulele MicroLED, care urmează să fie instalate individual sunt gata de funcționare și pot fi îmbinate fără probleme împreună cu elemente de fixare cu clic magnetic. Calibrarea este complet automată după instalare.

Stuart Hughes Prestige HD Supreme Rose Edition este considerat cel mai scump televizor din lume, costă 2,26 milioane USD. Televizorul este acoperit cu 28 de kilograme de aur și aur roz de 18k. Televizorul are incluse și 72 de diamante!

Cu telecomanda inclusă și conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, întâlnirea sau conferința poate începe imediat. S-Box-ul necesar pentru a controla pereții LED dispare aproape invizibil în carcasa The Wall All-in-One. Difuzoarele sunt incluse în toate cele trei variante disponibile. Spre deosebire de multe alte soluții, dispozitivul este imediat gata de utilizare fără dispozitive periferice suplimentare.

Samsung The Wall All-in-One este disponibil într-o versiune de 146 de inch (370,84 centimetri) cu rezoluție 2K sau 4K. Există și o variantă de 110 inch (279,4 centimetri) cu o rezoluție de 2K. Tehnologia Black Seal asigură valori intense de negru, deoarece o acoperire pe LED-uri reduce reflexiile la suprafață. Datorită tehnologiei Ultra Chroma, culorile sunt afișate cu o vibrație spectaculoasă, astfel încât scenele pot fi reproduse realist. Televizorul Samsung The Wall este disponibil și într-o diagonală de 25,4 metri!

Televizorul modular Samsung este echipat cu soluții software practice

Cu aceste proprietăți, The Wall All-in-One este deosebit de potrivit pentru sălile de întâlniri și conferințe. Soluția vine, de asemenea, cu soluții software practice pentru viața de zi cu zi hibridă de birou. The Wall All-in-One este echipat cu LogiTech Cam, Google Duo și Cisco Webex, ceea ce face conferințele video și munca colaborativă foarte ușoară. Până la patru dispozitive pot fi conectate și oglindite simultan pentru întâlniri și evenimente virtuale.

„Wall-in-One, ca soluție de afișare de înaltă calitate, pune ideile în centrul atenției. Pe lângă variantele noastre foarte configurabile individual, soluția all-in-one este acum o opțiune la dimensiuni standard care poate fi instalată rapid și ușor. Livrăm un pachet complet care nu necesită componente suplimentare sau dispozitive periferice. Acest lucru accelerează enorm instalarea, iar calibrarea complet automată a sistemului asigură o pornire rapidă a următoarei întâlniri”. A declarat Soung Hyun Oh, Product Manager CE Displays la Samsung Electronics GmbH, potrivit Samsung Newsroom.