Samsung The Wall folosit pentru designul auto la Lucid Motors

255
Samsung The Wall Lucid Motors
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că Lucid Group, Inc., a instalat televizorul The Wall în studioul său de design pentru a îmbunătăți procesul de proiectare colaborativă pentru viitoarele lor modele de vehicule electrice. Cu tehnologia de ultimă oră MicroLED, Samsung The Wall oferă capacități vizuale excepționale din toate punctele de vedere. În acest fel compania Lucid Motors are la dispoziție instrumente suplimentare pentru a răspunde cererii crescânde de vehicule electrice durabile, sporind în același timp experiența de lux pentru șoferi.

„La Lucid, avem misiunea de a inspira adoptarea energiei durabile, cu accent pe experiența umană. Cu Samsung The Wall, suntem capabili să ducem această misiune pe noi culmi”. A declarat Jenny Ha, Director Design Exterior la Lucid Motors, potrivit SamsungNewsroom. „În timp ce proiectam Lucid Air Sapphire, Samsung ne-a permis să vizualizăm viitorul vehiculelor noastre în toate etapele de dezvoltare. Niciun detaliu nu a fost lăsat neobservat.”

„Instalarea The Wall în studioul de design Lucid Motors este un exemplu excelent al modului în care inovațiile Samsung îi ajută pe partenerii și clienții noștri să-și dezvolte propriile inovații”. A declarat James Fishler, vicepreședinte senior al Home Entertainment & Divizii de afișare la Samsung Electronics America. „Sprijinirea lui Lucid în misiunea sa de a oferi vehicule de lux durabile – și designul uimitor al noului Lucid Sapphire, făcut posibil cu afișajul nostru de înaltă rezoluție de 255 inch – a fost atât inspirator, cât și plin de satisfacții.”

Lucid Motors folosește The Wall pentru inovații în designul auto

Alimentat de tehnologia superioară MicroLED, ecranul de 255 de inch (6,47 metri) le permite designerilor Lucid să-și vadă și să-și revizuiască design-urile în culori realiste la scară 1:1. Culoarea reală a designului și afișajul de înaltă rezoluție reproduc cu exactitate reflectarea luminii de pe suprafețele 3D complexe.

Lucid Motors este o companie americană de autovehicule electrice fondată în 2007 cu sediul în Newark, California. Vehiculele sunt fabricate la fabrica Lucid din Arizona. Fondul de Investiții Publice din Arabia Saudită deține 60% din Lucid.

Redarea autentică a imaginii permite o colaborare sporită între echipele de inginerie și proiectare. În acest fel specialiștii Lucid Motors pot lua decizii rapide în privința designului economisind timp și banii companiei.

Sursă foto LucidMotors

„The Wall a revoluționat modul în care echipele noastre de proiectare și inginerie lucrează împreună”, a adăugat Jenny Ha. „Cu această tehnologie, putem vizualiza fără efort datele de proiectare care încorporează feedback de inginerie și rezultate de simulare. În acest fel putem să evaluăm rapid efectele oricărei modificări asupra designului general. Cu alte cuvinte, echipele de dezvoltare operează acum mult mai eficient. Astfel șoferii se pot bucura de o estetică de lux îmbunătățită fără a compromite performanța superioară a vehiculului. Dacă identificăm o problemă de design, The Wall ne ajută să o rezolvăm rapid.”

Designul flexibil, dar compact al lui Wall, economisește, de asemenea, spațiu valoros în studio la sediul Lucid. Acest lucru permite echipelor multidisciplinare să folosească spațiul pentru ateliere de design colaborativ pentru a rafina perfect fiecare detaliu al vehiculelor pentru a oferi șoferii de calitate de premieră pe care o merită.

Pentru a afla mai multe despre modul în care The Wall revoluționează designul auto, vă rugăm să vizitați: https://www.samsung.com/us/business/displays/direct-view-led/the-wall/.