Samsung The Wall și Porsche 911 Carrera Panamericana

378
Samsung The Wall si Porsche 911 Carrera Panamericana
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung Electronics și Porsche si-au dat mâna recent pentru un eveniment exclusiv alimentat de The Wall și mulți cai putere. Evenimentul găzduit la Porsche Center Santa Fe, Mexic, a avut două atracții principale. Mai întâi a fost televizorul Samsung The Wall puternic, colorat și versatil. A urmat apoi uluitorul Porsche 911 Carrera Panamericana Special.

Acesta din urmă este o mașină unică pe care compania Porsche a dezvăluit-o inițial la sfârșitul anului trecut. Potrivit SamMobile, este un omagiu adus primei mașini Porsche care a participat la cursa rutieră La Carrera Panamericana. Această cursă este cea care a schimbat practic istoria companiei germane Porsche pentru totdeauna. Carrera Panamericana a fost considerată ca fiind cea mai periculoasă cursă de orice tip din lume.

Samsung a contribuit la aducerea acestei povești la viață cu The Wall. “Peretele”, cu un design modular nu este limitat de formă, proporție sau dimensiune. Samsung The Wall poate fi adaptat la diverse configurații precum formele de tip Concave, Convexe sau 90° L. Modulele fără ramă creează un afișaj personalizat, extinzând ecranul pentru a afișa imagini foarte mari, realiste.

Samsung The Wall – un televizor incredibil

La eveniment, Porsche și-a explorat trecutul și prezentul și a prezentat povestea legendarei curse panamericane din 1952 din Mexic. Prezentarea a avut loc pe ecranul incredibilului televizor Samsung The Wall. În 1952, producătorul german de mașini a concurat cu Porsche 356. Și această mașină emblematică a fost omagiată anul trecut odată cu dezvăluirea unicului 911 Carrera Panamericana Special, cu roți de 20/21 de inch Gentian Blue Metallic Turbo și un acoperiș din material finisat în gri Graffiti.

Porsche a ales televizorul Samsung The Wall pentru culorile sale incredibile și vibrante. Acestea sunt posibile prin procesorul cuantic neuronal și tehnologia Ultra Chroma, care produce culori vibrante, dar naturale și o experiență de vizionare realistă. Samsung The Wall este o minune de televizor disponibil și într-o diagonală de 25,4 metri!

Compania Porsche a fost fondată de Ferdinand Porsche la Stuttgart în 1931. Sigla Porsche a fost creată în 1952. Vehiculele Porsche sunt fabricate (noiembrie 2022) la uzina din Stuttgart (718, 911, Taycan), la Leipzig (Macan, Panamera) și la Bratislava (Cayenne).

Având în vedere reputația cursei panamericane, a mărcii Porsche și a unicității 911 Carrera Panamericana Special 2022, aceasta a fost o oportunitate excelentă pentru televizorul Samsung The Wall. Samsung, cel mai mare producător TV din lume, spune că a fost o onoare să organizeze evenimentul exclusiv cu Porsche.

Potrivit mai multor știri recente, filiala Samsung Electronics, Harman, co-dezvoltă un software unificat pentru toate mașinile produse de Volkswagen Group. Aici intră și Porsche. Magazinul de aplicații se va lăuda cu aplicații familiare, de la platforme de social media până la aplicații de streaming, jocuri și software legat de vehiculele electrice. Aplicația va debuta pe mașinile Audi și Volkswagen și va fi adoptată ulterior de Bentley, Lamborghini și Porsche.