Samsung și Thom Browne au colaborat la Galaxy Z Flip Limited Edition

850
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics și Thom Browne au colaborat pentru lansarea ediției limitate Galaxy Z Flip Thom Browne. A fost o colaborare exclusivă a companiei lider mondial de tehnologie și a emblematicii mărci de modă din New York. Galaxy Z Flip Thom Browne Edition se bazează pe noul smartphone pliabil Samsung Galaxy Z Flip și pe stilul atrăgător, atemporal al mărcii de modă, pentru a introduce o experiență inteligentă pliabilă pentru smartphone.

Parteneriatul cu Samsung pentru a crea Galaxy Z Flip Thom Browne Edition a fost o oportunitate incredibilă. Ne-am imaginat modul în care consumatorii se exprimă prin intermediul smartphone-ului”, a spus Thom Browne. „Am conceput Galaxy Z Flip Thom Browne Edition la fel cum fac colecțiile mele. Cu proporție, individualitate și estetică în minte, pentru a crea amestecul perfect de artă și tehnologie”.

Galaxy Z Flip Thom Browne, la set cu Galaxy Buds+ și Galaxy Watch Active 2

Galaxy Z Flip Thom Browne Edition a fost creat pentru cei cărora nu le este frică să facă o declarație – și care doresc ca tehnologia lor să fie la fel de iconică precum garderoba lor. Prezintă culori distincte ale mărcii Thom Browne pe un exterior gri și oferă toate caracteristicile inovatoare ca Galaxy Z Flip. Pentru a completa aspectul, versiunea ediției speciale vine la set cu Galaxy Buds+ și Galaxy Watch Active 2 proiectate personalizat.

Lucrul cu Thom ne-a oferit oportunitatea de a face acest dispozitiv elegant și mai tentant. Acesta reunește cele mai noi inovații Samsung, cu estetica semnăturii lui Thom inspirată de costumele sale – croitoria de precizie, utilizarea intenționată a materialelor, stilul elevat care este unic al său.” A declarat Stephanie Choi, vicepreședinte senior și șef al echipei de marketing global pentru comunicații mobile la Samsung Electronics. „Ediția Galaxy Z Flip Thom Browne este un țel al dorinței noastre comune de a încânta oamenii până la cele mai fine detalii.”

Thom Browne (născut în 1965) este un celebru designer de modă american. Este fondatorul și șeful mărcii Thom Browne lansată în 2001, un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei din New York. În anul 2018 existau 31 de magazine proprii Thom Browne în întreaga lume.

Tehnologie de ultimă oră și stil de modă cu Galaxy Z Flip Thom Browne

Smartphone-ul Galaxy Z Flip ediție limitată este primul de acest tip care este cu ecran de sticlă, având în același timp un aspect mat, este ușor și elegant. Carcasa telefonului prezintă culorile distinctive ale mărcii Thom Browne în centru. Și, atunci când este desfășurat, Galaxy Z Flip Thom Browne Edition dezvăluie și mai multe detalii de design în interior. Jaluzelele iconice – o referire la estetica biroului de la mijlocul secolului din centrul lumii Thom Browne – apar pe ecran de fiecare dată când telefonul este pornit și oprit. Pictogramele aplicației, etichetate în textul clasic, sunt în stil Thom Browne. Sunetele – o mașină de scris cu tastatură sau un ton de apel analogic crează o coloană sonoră unică pentru dispozitiv.

Din momentul în care deschid cutia, fanii Galaxy sunt transpuși într-o lume de lux și stil. Este ca deschiderea unui sertar pentru a dezvălui articole prețuite iar culorile mărcii Thom Browne creează o experiență nouă. În interior, consumatorii vor găsi un Galaxy Watch Active 2 cu o curea din piele gri și o față de ceas personalizată Thom Browne. Și pentru un aspect conectat complet, setul Galaxy Z Flip Thom Browne Edition este încheiat cu Galaxy Buds+ în culoarea gri, pentru o experiență coerentă și conectată din mers. Mai este în cutie și o carcasă de telefon din piele, infuzată cu stilul iconic al lui Thom Browne.

Doar o cantitate limitată de dispozitive Galaxy Z Flip Thom Browne Edition va fi disponibilă pe anumite piețe. Comenzile prealabile pentru dispozitiv vor începe pe 14 februarie pe Samsung.com și Thombrowne.com, precum și pe NET-A-PORTER și MR PORTER. Lansarea oficială va fi în martie.