Aplicația Samsung Tisplay pentru smartphone-uri și tablete

717
Samsung a solicitat o marcă comercială pentru aplicația TISPLAY. Aceasta este descrisă drept un software pentru afișarea de anunțuri virtuale pentru computere și smartphone-uri. Recent am publicat un brevet primit de Samsung pentru un smartphone holografic 3D. Conform LetsGoDigital, de unde provine informația, cel mai probabil acest nou software este pentru afișarea conținutului virtual, destinat creării de reclame virtuale. Acestea vor fi generate automat în funcție de mai multe criterii și în general sunt din domeniile căutate mai mult de utilizator. Samsung Electronics a solicitat un nume de marcă comercială la EUIPO (Oficiul European al Proprietății Intelectuale) pentru numele TISPLAY. Cererea a fost aprobată și publicată la 16 ianuarie 2019. Cererea a fost solicitată prin intermediul biroului german de brevete Lippert Stachow de la Bergisch Gladbach. Samsung a mai lucrat și înainte cu acest birou de brevete ce are locații în mai multe orașe din Germania.
TISPLAY, aplicație pentru generarea de imagini virtuale
Aplicația Samsung Tisplay este încadrată în clasa 9 și clasa 35. Descrierea aplicația TISPLAY include: „software pentru afișarea anunțurilor virtuale, software pentru generarea de imagini virtuale, software pentru calculatoare, tablete și telefoane mobile„.

Gaudi este probabil cel mai des nume pe care îl auziți rostit în Barcelona, deși acest loc a dat lumii mulți alți artiști. La absolvirea școlii de arhitectură din Barcelona, directorul școlii a spus despre Antonio Gaudi: “Cine știe dacă am dat titlul unui nebun sau unui geniu, timpul o va spune”.

Pentru moment, nu este foarte clar dacă va deveni o aplicație pentru utilizatorii de smartphone-uri sau tablete. Nici dacă acest software este destinat exclusiv companiilor, pentru generarea și afișarea de anunțuri virtuale. Luna viitoare va avea loc Mobile World Congress (MWC) 2019 la Barcelona, eventual acolo vom auzi mai multe despre Samsung Tisplay. Pe 20 februarie 2019 la San Francisco, Samsung a programat un eveniment special dedicat lansării seriei Galaxy S10. Este posibil ca tot atunci să vedem pliantul Samsung Galaxy Fold și un smartwatch Galaxy Sport. Posibil și un difuzor inteligent cu Bixby, Galaxy Home. Sperăm ca la MWC Samsung să ne facă și alte surprize.
SURSĂLetsgoDigital