Samsung Electronics a lansat trei noi monitoare înainte de CES 2022

202
Samsung Electronics a lansat trei noi monitoare
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat noile modele din gama sa de monitoare, demonstrând încă o dată lidership-ul său pe acest sector. Noua gamă versatilă oferă o calitate impresionantă a imaginii și caracteristici intuitive care le permit consumatorilor mai multe opțiuni de alegere atunci când sunt în căutarea unui monitor care să se potrivească exact cu nevoile lor. Noii membri Odyssey, Smart Monitor și High Resolution Monitor, îmbină calitatea uimitoare a imaginii cu multe caracteristici intuitive de utilizare

Portofoliul de monitoare din 2022 oferă cele mai bune experiențe pentru muncă, gaming sau vizionarea de conținut acasă. Cele mai recente monitoare Samsung includ funcții speciale pentru un gaming de înaltă performanță, precum și elemente inteligente de nivel profesional. Amintim doar panoul de iluminare Quantum Mini LED de la Odyssey și HDR 2000; ecranul lui Smart Monitor de tip do-it-all cu funcții inteligente; și ergonomia confortabilă a monitorului de înaltă rezoluție.

Gama 2022 de la Samsung reprezintă următoarea generație de inovație în ceea ce privește sectorul monitoarelor cu oferte care răspund cerințelor gamerilor competitivi, designerilor profesioniști și tuturor celor care se află între cele două”. A declarat Hyesung Ha, Executive Vice President of Visual Display Business de la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom.

Samsung Odyssey Neo G8 4K cu rata de împrospătare de 240Hz

Samsung Odyssey Neo G8 este primul monitor din lume care prezintă un ecran curbat 4K (3.840×2.160) 1000R cu rată de reîmprospătare de 240Hz și timp de răspuns de 1ms. Odyssey Neo G8 de 32 inch (81,28 centimetri) este proiectat să deschidă un nou capitol în ceea ce privește inovația monitoarelor de gaming. Monitorul oferă performanțe clare chiar și pentru cei mai dedicați gameri de computer. Performanța sa se potrivește cu o calitate uimitoare a imaginii. Monitorul are LED-uri Quantum Mini, Quantum HDR 2000 cu luminozitate de 2.000 niți, scoțând în evidență cele mai subtile detalii.

Odyssey Neo G8 are un design un exterior elegant alb care iese în evidență chiar și atunci când este oprit. Culorile frumoase ies prin ecran în mediul real al utilizatorului cu iluminarea CoreSync. Iluminarea centrală aflată pe partea din spate a monitorului detectează automat culorile de pe ecran și le proiectează în viața reală pentru a crea un sentiment mai profund de imersiune. Este modelul mai mic al monitorului Odyssey Neo G9.

Smart Monitor M8 – productivitate și divertisment

Cu o grosime de 11,4mm Smart Monitor M8 de 32 inch (numele modelului: M80B) oferă o eficiență sporită ca spațiu. Mai ales pentru cei care pun preț pe stil, are un design sofisticat cu spatele plat și vine într-o nouă culoare, un alb cald, care se potrivește perfect peste tot. Panoul UHD oferă o gamă de culori sRGB de 99%, în timp ce acceptă 1,07 miliarde de culori la o luminozitate de 400 niți, prezentând fiecare videoclip, document sau fotografie cu acuratețe reală.

Smart TV-ul și aplicațiile de productivitate sunt încorporate direct în monitor. Astfel permite divertisment și muncă fără întreruperi în timp ce servesc drept centru de control SmartThings. Samsung Smart Monitor 2022 M8 este o opțiune excelentă pentru munca de la distanță. Vine cu o cameră SlimFit Cam magnetică mobilă, care permite apeluri video excelente atunci când utilizatorii lucrează de acasă. Aplicația sa încorporată pentru apeluri video acceptă cele mai populare aplicații de apelare, inclusiv Google Duo. Cu un port USB Type-C care permite conexiuni de încărcare de 65W, Smart Monitor M8 oferă o experiență simplificată de stație de lucru all-in-one. Astfel nu necesită o stație de andocare suplimentară.

UHD Monitor S8 primul monitor Glare Free certificat UL din lume

Monitorul Samsung de înaltă rezoluție S8 (nume model: S80PB) este disponibil în diagonale de 27 și 32 inch. Monitorul oferă performanțe UHD la nivel profesional pentru creatorii și designerii care au nevoie de precizie. Oferind până la 98% din gama de culori DCI-P3, monitorul dispune de o gamă ultra-largă de culori bogate și nuanțate. Cu afișajul VESA HDR 600 monitorul oferă o experiență de vizionare captivantă arătând conținutul așa cum a fost el conceput. Fiind primul monitor Glare Free verificat UL (Underwriter Laboratories) din lume, ecranul mat este aplicat pe partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar și atunci când nu utilizați o husă pentru monitor, pentru a oferi un mediu de lucru fără a fi distrași de nimic.

Ambele modele dispun de încărcare USB Type-C 90W și porturi LAN. Astfel ajută utilizatorii să creeze o stație de lucru simplificată care poate încărca laptopuri și dispozitive mobile fără a fi necesară o stație de andocare suplimentară. Construit cu standardele de compatibilitate cu suportul VESA, precum și cu un suport reglabil în înălțime cu puncte de control de înclinare, rotire și pivotare, utilizatorii își pot monta monitorul pentru a se potrivi oricărui tip de spațiu.