Acasă Stiri Smartphone Samsung Tri-Fold pliabil cu încărcare wireless inversă

Smartphone Samsung Tri-Fold pliabil cu încărcare wireless inversă

Samsung a lansat până acum acum diverse tipuri de smartphone-uri pliabile, dintre care Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 sunt cele mai recente modele. Este de așteptat ca Samsung să prezinte și alte tipuri de modele de telefoane pliabile în viitor. Luați în considerare, de exemplu, un smartphone rulabil Samsung. Recent am aflat și despre o variantă Galaxy Z Fold cu balama orizontală. În plus, producătorul sud-coreean pare să lucreze în mod activ un smartphone Samsung Tri-Fold, acesta având trei părți și un afișaj frontal.

La începutul acestui an, s-a speculat că primul telefon Samsung pliabil Tri-Fold este așteptat la sfârșitul anului 2021. Acum știm că acest plan nu va fi îndeplinit. În ciuda acestui fapt, dezvoltarea acestui telefon Samsung pliabil continuă. De exemplu, în august acest an, Samsung Display a arătat o previzualizare a unui „Galaxy Z Flex” funcțional, care poate fi pliat în 3 părți.

Samsung Tri-Fold cu încărcare wireless inversă

Pe 26 martie 2021, Samsung Electronics a depus un brevet la Oficiul Mondial de Proprietate Intelectuală (WIPO), conform LetsGoDigital. Cererea este pentru un „Dispozitiv electronic și metodă pentru partajarea bateriei în dispozitive electronice”. Documentația de 72 de pagini a fost publicată pe 11 noiembrie 2021.

Documentația extinsă se concentrează pe un smartphone Samsung pliabil Tri-Fold cu tehnologie de încărcare wireless inversă. Compania are de mult timp opțiunea de încărcare fără fir inversă pentru telefoanele high-end Galaxy S și Note, numită Wireless PowerShare. De la introducerea primului Galaxy Fold, această tehnologie poate fi găsită și în modelele de telefoane pliabile Samsung.

Wireless PowerShare este o caracteristică care vă permite să vă transformați un smartphone Samsung într-un încărcător wireless. Cunoscută și sub denumirea de încărcare wireless inversă, puteți încărca foarte ușor un dispozitiv compatibil.

Cu un smartphone cu încărcare wireless inversă, este posibil să utilizați bateria telefonului pentru a încărca alte dispozitive, cum ar fi căștile Galaxy Buds, un ceas inteligent sau un alt telefon. Documentația de brevet arată că Samsung dorește să implementeze această tehnologie și în smartphone-ul său Tri-Fold. Deoarece telefonul este format din trei părți de afișare, se vor face ajustările necesare.

Un loc de încărcare, o bobină, este plasată atât în ​​partea a doua cât și a treia a carcasei. În acest fel, utilizatorul poate plasa dispozitivul de încărcat în mai multe locuri. Se vede acest lucru destul de explicit în imaginile care însoțesc brevetul. În mod normal, ar trebui să plasați dispozitivul pe spatele telefonului.

Încărcare inversă wireless mai rapidă, conform noului brevet

Prin plasarea dispozitivului de încărcat între cele două părți ale afișajului, se poate realiza un transfer de putere mai bun, conform documentației. Este posibil să se obțină și câștiguri de viteză deoarece sunt integrate două bobine de încărcare wireless, în loc de una.

Tri-Foldul Samsung are, de asemenea, o husă. Utilizatorul este informat cu privire la informațiile necesare prin intermediul ecranului frontal. Luați în considerare, de exemplu, un indicator de baterie, astfel încât să puteți vedea detalii despre procesul de încărcare.

În plus, smartphone-ul Samsung pliabil Tri-Fold va putea afișa informații în funcție de dispozitivul care se încarcă. De exemplu, dacă vă încărcați ceasul inteligent, pe ecranul frontal sunt afișate și informații despre sănătate, cum ar fi ritmul cardiac, nivelul de stres, indicele de somn și tensiunea arterială.

Se pare că este o chestiune de timp până când va fi prezentat oficial primul smartphone Samsung cu ecran dublu pliabil. Samsung Display a demonstrat deja că poate fabrica un astfel de tip de ecran.

Între timp, Samsung Electronics dezvoltă în mod activ noi modele. Documentația a fost întocmită atât de detaliat încât considerăm că este plauzibil ca Samsung Tri-Fold să aibă și încărcare wireless inversă. Este posibil să auzim mai multe despre acest smartphone inovator Samsung în anul viitor.

Stiri

Seria Galaxy Tab S8 a apărut pe Amazon cu imagini și specificații

Se așteaptă ca Samsung să anunțe seria Galaxy Tab S8 alături de smartphone-urile Galaxy S22 în luna februarie. Ei bine, acum seria...

Frigiderul Samsung Bespoke ales „Produsul Anului 2021” în Polonia

Frigiderul modular Samsung Bespoke a deschis un nou capitol în personalizarea aparatelor electrocasnice. Încă de la lansare s-a bucurat de foarte multe...

Galaxy S21 Ultra: actualizare Expert RAW pentru camera telefoto

Expert RAW este o aplicație destul de nouă, care oferă capabilități de imagine profesională celui mai recent smartphone Samsung. Lansată în noiembrie...

Cum să utilizați Modul mâna stângă – Lefty Hand pe seria Galaxy Watch 4

Cu seria Galaxy Watch 4, Samsung a debutat sistemul de operare Wear OS 3. Astfel a adus aproape toate caracteristicile și serviciile...

Samsung The Freestyle – la precomandă primiți un set Galaxy Buds Live

Samsung Electronics UK Ltd a anunțat lansarea Samsung The Freestyle, un proiector mic și compact unic. Este un proiector proiectat inteligent pentru...

Galaxy S22 Ultra cu S Pen va fi un înlocuitor pentru seria Galaxy Note

În mai puțin de trei săptămâni Samsung va anunța noua serie Galaxy S22. Până acum, de departe sunt deja cunoscute cele mai...

Un Galaxy S22 Bespoke Edition poate fi lansat de Samsung anul acesta

Gama Bespoke a debutat la Samsung cu aparate electrocasnice cum ar fi frigidere, aspiratoare, uscătoare de haine sau purificatoare de apă și...