Acasă Stiri Samsung a prezentat la IMID 2021 un prototip Galaxy Fold dublu pliabil

Samsung a prezentat la IMID 2021 un prototip Galaxy Fold dublu pliabil

Între 25 august și 27 august a avut loc la Seul, Coreea, International Meeting on Information Display 2021 (IMID 2021). Aici compania Samsung a prezentat noi produse pliabile incredibile. A fost prezentat un difuzor AI cu afișaj pliabil și un Galaxy Fold dublu pliabil.

Acest Samsung Galaxy Fold se pliază de două ori, spre deosebire de telefoanele pliabile pe care le-am văzut deja, care se pliază o singură data, potrivit Android Authority. Probabil vor mai trece câțiva ani înainte să vedem acest lucru ca produs real, dacă îl vom vedea vreodată. Dar arată foarte cool!

Samsung a afișat un Galaxy Fold dublu pliabil

Suntem deja la a treia generație de telefoane pliabile Samsung. Cu toate acestea, tot ce am văzut de la companie (și de la concurenții săi) până acum s-a împăturit o singură dată. Dar de ce să nu ai două pliuri? Samsung pare să aibă acest smartphone în lucru. Un nou prototip pliabil Galaxy Fold a fost expus la IMID 2021. Puteți vedea dispozitivul în clipul video YouTube de mai sus. Tot la IMID 2021, Samsung Display a arătat și un difuzor cu ecran pliabil care se poate transforma într-un televizor.

Din păcate, videoclipul nu arată dispozitivul cum se pliază de fapt. Cu toate acestea, este clar că se bazează pe designul dispozitivelor existente Galaxy Z Fold, cum ar fi Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Fold 3. Cum Samsung nu a dat multe detalii despre acest smatphone dublu pliabil, trebuie să ne folosim imaginația.

IMID este o conferință pentru cercetătorii din mediul academic și din industrie care prezintă cercetările și rezultatele de ultimă oră din domeniul afișajelor. IMID a fost la a 21 ediție și, a fost organizată online.

Dacă vă amintiți, Samsung a prezentat un prototip de design foarte timpuriu în luna mai. Cu toate acestea, acel prototip a fost în esență o machetă care nu a funcționat de fapt. Videoclipul de mai sus arată că acest prototip pliabil Samsung funcționează, de fapt, ceea ce reprezintă un progres major într-un timp foarte scurt.

Samsung numește această tehnologie „multi-pliabilă” și se referă la acest produs ca Samsung Flex In & Out. Evident, acesta nu ar fi numele de piață dacă acest lucru va ajunge pe rafturi. Apropo, nu vă țineți respirația până să vedeți un astfel de telefon în realitate. Probabil vor trece ani înainte ca acest lucru să ajungă în magazine – dacă se va întâmplă vreodată.

Viteza medie de descărcare 5G este de 808,45 Mbps în Coreea

Sigur 5G va fi la bord sau poate 6G atunci când vom vedea acest Galaxy Fold dublu pliabil în realitate. Apropo de 5G, numărul de abonamente 5G a ajuns la 17,08 milioane în iulie în Coreea de Sud, patria Samsung. Acum 5G are aproximativ 24% din totalul de 71,71 milioane de abonamente la rețeaua mobilă din țară. Coreea de Sud are o populație de 51,3 milioane de locuitori. A fost prima țară din lume care a lansat rețelele 5G în aprilie 2019. Viteza medie de descărcare 5G în Coreea de Sud a ajuns la 808,45 megabiți pe secundă (Mbps).

Se așteaptă ca numărul utilizatorilor 5G să crească într-un ritm foarte rapid odată cu lansările noilor smartphone-uri pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Acestea au înregistrat noi recorduri de precomenzi imediat după lansare.

Stiri

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi...