Acasă Stiri Samsung trimite utilizatorii într-o călătorie în spațiu cu Galaxy S10 5G

Samsung trimite utilizatorii într-o călătorie în spațiu cu Galaxy S10 5G

Samsung Electronics a anunțat SpaceSelfie, o misiune extrem de curajoasă, anume lansarea lui Galaxy S10 5G în stratosferă. În acest fel utilizatorii au ocazia să-și trimită propriile poze în spațiu. Misiunea SpaceSelfie va fi realizată cu ajutorul lui Samsung Galaxy S10 5G.

În ultimele cinci decenii, Samsung le-a oferit utilizatorilor cele mai noi inovații în tehnologia display-ului. De la televizoare curbate, la display-ul dual-edge și smartphone-uri pliabile. În prezent, alături de partenerul său aerospațial Flightline Films, Samsung va duce tehnologia sa revoluționară și în spațiu. În acest fel le va oferi utilizatorilor șansa de a avea un SpaceSelfie pe propriul smartphone.

Prin SpaceSelfie, Samsung stabilește un nou standard în ceea ce privește tehnologia mobilă. Cele peste 200 de ore pe care S10 5G le va petrece în spațiu dovedesc puterea inovațiilor pe care Samsung le aduce în industrie prin crearea de device-uri extrem de fiabile, precum și modalitățile ingenioase prin care continuă să facă imposibilul posibil.

Pentru a sărbători lucrurile uimitoare care se întâmplă pe display-urile Samsung, am decis să ducem selfie-urile la un nou nivel. Vrem să le oferim oamenilor șansa de a-și vedea propriile fotografii în spațiu. Împingem constant limitele a ceea ce este posibil și, prin SpaceSelfie, dorim să le arătăm oamenilor ce lucruri extraordinare care au la bază tehnologia Samsung se întâmplă, chiar și în spațiu”. Este declarația lui Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europe.

Cum va funcționa misiunea Samsung SpaceSelfie

Un balon cu super-presiune egal cu jumătate din dimensiunea unui teren de baschet (10,5 mx 18 m) va fi lansat de pe un pad de lansare în Dakota de Sud, în SUA. Balonul va transporta o cutie personalizată care va conține un Samsung Galaxy S10 5G, ce va ajunge până la aproximativ 20.000 metri înălțime.

Echipamentul a fost conceput astfel încât calitatea fotografiilor să nu fie afectată de curbura pământului și de lumina reflectoare a soarelui. Energia soarelui va alimenta întreg echipamentul, inclusiv telefonul misiunii – Galaxy S10 5G.

Pe pământ, utilizatorii vor primi selfie-ul lor din spațiu, doar dacă îl încarcă în prealabil pe website-ul Mission Control.

Două aplicații personalizate au fost dezvoltate pentru a facilita misiunea SpaceSelfie. Prima este o aplicație de control creată pentru a trimite și primi selfie-uri între Mission Control și echipamentul din spațiu.

Cea de-a doua este o aplicație special concepută pentru Samsung Galaxy S10 5G. Aplicația comunică cu camera foto de pe platformă și dă comanda să fie făcută poza selfie-ului care apare pe ecranul telefonului. Aplicația îi spune apoi aplicației de bază să trimită imaginea înapoi pe pământ și de acolo este livrată direct utilizatorului.

Pregătirea lui S10 5G pentru lansarea în spațiu

Cu Galaxy S10 5G, Samsung a creat un smartphone atât de durabil încât poate rezista condițiilor și presiunii înalte din spațiu, fără să aibă nevoie de niciun fel de izolare.

Samsung Galaxy S10 5G a fost supus unor teste riguroase înainte de lansare, fiind capabil să reziste la temperaturi de până la -65° C. Ecranul Dynamic AMOLED de 6,7 inch al lui S10 5G a demonstrat capacitatea de a funcționa în medii dure, evitând cu succes orice condensare sau fisurare la altitudini de două ori mai mari decât Muntele Everest.

Bucurându-se de funcția Power Sharing, de performanță bazată pe inteligența artificială și Wi-Fi inteligent, S10 5G este unul dintre cele mai inteligente, eficiente și durabile dispozitive create vreodată de Samsung.

Până în prezent, doar ce care au ajuns în spațiu au avut ocazia să-și facă un selfie acolo. Acum, datorită companiei Samsung, utilizatori din întreaga lume vor avea ocazia să își vadă propria poză în spațiu, direct pe telefon. Oricine își poate trimite selfie-ul prin intermediul Mission Control. Pentru a vă trimite selfie-ul în spațiu, accesați www.samsung.com/spaceselfie și încărcați-vă fotografia.

Stiri

Samsung pe primul loc în Q4 2019 la vânzările de telefoane în Coreea

Samsung Electronics și-a păstrat primul loc în cota de piață internă a smartphone-urilor în al patrulea trimestru al anului trecut. Totuși cota...

Galaxy Z Fold 2 va avea S Pen, dar nu și cea mai bună cameră Samsung

Conform tuturor informațiile originalul Galaxy Fold va avea anul acesta un urmaș: Samsung Galaxy Z Fold 2. Sperăm ca acesta va fi...

Samsung Members este cea mai recentă aplicație cu suport Dark Mode

Fanii Samsung au fost încântați de Dark Mode de când compania a introdus acest mod în mai multe aplicații. În urma acestui...

Samsung Galaxy M31 lansat, quad-camera la spate și baterie de 6.000mAh

Samsung a anunțat oficial smartphone-ul Galaxy M31 din India. Receptorul împrumută câteva funcții de pe smartphone- ul Galaxy M30s, care a fost...

Apple vs Samsung: Cine pierde mai mult în urma CORONA Virus?

Coronavirusul izbucnit la Wuhan continuă să fie în atenția presei de peste tot, cu titluri tot mai de speriat pe zi ce...

Galaxy S20 Ultra – cât consumă din baterie ecranul de 120Hz vs 60Hz

Samsung Galaxy S20 Ultra vine cu un ecran mai special care se poate reîmprospăta de două ori mai rapid decât un ecran...

Galaxy Buds+ cu o conexiune multi-dispozitiv doar pe telefoane Samsung

Samsung a lansat un nou set wireless Galaxy Buds+ alături de seria Galaxy S20 și smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip. Cele mai...