Samsung TV Plus: aplicația mobilă actualizată pentru noi experiențe

156
Samsung TV Plus isi actualizeaza aplicatia mobila cu o noua experienta de utilizator
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Ca parte a actualizării și exclusiv momentan pentru UK, Samsung va lansa o experiență video în cadrul aplicației mobile Samsung TV Plus. Lansată pentru clienți în lunile mai și iunie, aplicația va permite utilizatorilor să parcurgă videoclipuri scurte cu conținutul lor preferat. Aceste clipuri vor fi optimizate pentru a putea fi urmărite pe un telefon sau o tabletă Galaxy.

Am făcut actualizări noi și interesante la populara noastră aplicație mobilă Samsung TV Plus. Aceasta va face vizionarea de emisiuni și filme premium și mai bună pentru clienții noștri. Noua noastră actualizare oferă utilizatorilor Galaxy posibilitatea de a viziona conținut exclusiv într-un mod mai prietenos cu dispozitivele mobile.” A spus Gus Grimaldi, director de produs Samsung Europa, potrivit Samsung Newsroom.

Aplicația oferă utilizatorilor Galaxy acces la peste 100 de canale gratuite, fără a fi nevoie de abonament sau dispozitive suplimentare. Disponibil pe toate dispozitivele mobile Samsung din 24 de țări și cuprinzând mii de canale la nivel global, Samsung TV Plus oferă conținut TV gratuit pentru utilizatori. Tabletele și telefoanele Samsung trebuie să ruleze Android 8.0 sau o versiune ulterioară. Recent aplicația Samsung TV Plus a fost optimizată pentru telefoanele Fold și tablete.

Canale și conținut exclusiv Samsung TV Plus

Samsung TV Plus oferă multe emisiuni populare, cu acces exclusiv la canalele și emisiunile de top din UK. Pentru iubitorii de muzică, VEVO Pop pe Samsung TV Plus difuzează diverse programe speciale de o oră pe tot parcursul lunii mai, cu programe de videoclipuri muzicale precum „Best of Lewis Capaldi” și „Best of Beyonce”, precum și „Eurovision Through the Years”.

VEVO este un site web de videoclipuri muzicale lansat în decembrie 2009. Este deținut de Sony Music Entertainment, Universal Music Group și de Warner Music Group. Găzduirea videoclipurilor este asigurată de YouTube și Google.

De asemenea, telespectatorii pot urmări noul sezon al America’s Got Talent difuzat în iunie, exclusiv pentru Samsung TV Plus. Cu sezonul 2023 disponibil gratuit, puteți urmări pe Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum și Howie Mandel îndrumând un nou set de interpreți aspiranți.

În plus, telespectatorii se pot bucura de cel mai recent sezon al American Idol, inclusiv finalul care va avea loc pe 25 mai, exclusiv pe Samsung TV Plus. Alăturați-vă lui Katy Perry, Luke Brian și Lionel Richie în timp ce găsesc următorul American Idol și urmăriți spectacolele din acest an.

Nu lipsește nici Canalul Jamie Oliver. Aveți ore întregi de specialități preferate de gătit Jamie Oliver într-un singur loc, de la Jamie’s Quick and Easy, la Jamie’s Ultimate Veg și multe altele.

Samsung TV Plus este una dintre cele mai bune aplicații de pe televizoarele inteligente Samsung. Aplicația este disponibilă în Galaxy Store și Google Play Store pentru anumite smartphone-uri Galaxy. Aplicația mobilă este disponibilă pentru descărcare imediată cu acces la conținut 100% gratuit pentru oricine are o conexiune la internet.