Samsung TV Plus a fost optimizat pentru seria Galaxy Z Fold și tablete

199
Samsung TV Plus a fost optimizat pentru seria Galaxy Z Fold
Sursa foto: via sammobile.com

Aplicația mobilă Samsung TV Plus primește o nouă actualizare semnificativă care îmbunătățește experiența utilizatorului pentru utilizatorii de dispozitive cu ecran mare gen, Galaxy Z Fold și Galaxy Tab. De asemenea, actualizarea reproiectează unele elemente ale interfeței de utilizare și îi ajută pe utilizatori să găsească mai ușor conținutul.

Samsung TV Plus versiunea 1.0.10.9 optimizează experiența de vizionare pentru telefoanele Galaxy Z Fold și tabletele Galaxy Tab, potrivit SamMobile. În plus, actualizarea reproiectează pagina „Descoperiți” pentru a ajuta utilizatorii să găsească cele mai bune filme și emisiuni TV în direct.

Serviciul TV Samsung oferă acces la peste 200 de canale, împreună cu emisiuni TV și filme la cerere. Samsung TV Plus este disponibil pe smartphone-urile, tabletele și televizoarele Samsung Galaxy și poate fi accesat chiar și prin web dacă nu aveți un dispozitiv Samsung. Este o opțiune grozavă dacă doriți mult divertisment, dar nu doriți să plătiți din buzunar pentru un serviciu de streaming.

Samsung TV Plus arată mult mai bine acum pe ecranele Galaxy Fold și Galaxy Tab

La fel, cea mai recentă actualizare Samsung TV Plus aduce recomandări suplimentare pentru utilizatori. Și nu în ultimul rând, deși Samsung nu intră în mai multe detalii, compania spune că actualizarea aduce remedieri de erori și îmbunătățește performanța și gradul de utilizare. Samsung a lansat aplicația mobilă TV Plus în 2020, exclusiv în SUA. În 2021, compania a introdus serviciul bazat pe reclame pe piețele europene, inclusiv Germania, UK și alte câteva țări.

Termenul „Regatul Unit – United Kingdom” a devenit oficial în anul 1801. Atunci parlamentele Marii Britanii și Irlandei au adoptat fiecare un „Act de Unire”, unind cele două regate și creând Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei.

Pagina Discover – Descoperiți reproiectată va facilita utilizatorilor să găsească conținut. De exemplu, filme și emisiuni TV noi și va include, de asemenea, o nouă secțiune de recomandări care va răspunde preferințelor utilizatorului. Nu este prima dată când Samsung aduce imagini actualizate în serviciul său TV, compania renovând aspectul aplicației destul de recent. Samsung a schimbat aspectul cu un nou mod întunecat, un ghid TV simplificat care a făcut mai ușoară găsirea emisiunilor.

Rețineți că Samsung TV Plus era deja disponibil pentru dispozitivele Galaxy Z Fold și Galaxy Tab în anumite piețe. Această actualizare nu aduce platforma TV bazată pe reclame pe telefoane și tablete pliabile pentru prima dată. Acum Samsung doar optimizează aplicația pentru a îmbunătăți experiența de vizionare pe aceste dispozitive. Exact ce înseamnă asta, Samsung nu specifică. Bănuim că Samsung a făcut interfața de utilizare a aplicației TV Plus mai prietenoasă pentru ecrane mai mari.