Samsung TV Plus tot mai competitiv, are peste 500 de canale

836
Sursa Foto: via etnews.com

Numărul de canale Samsung TV Plus, un serviciu online aflat pe televizoarele inteligente Samsung, a crescut la peste 500. Pe măsură ce vânzările de televizoare Samsung au crescut, televizoarele inteligente pe care se poate viziona TV Plus au fost vândute în peste 47,6 milioane de bucăți.

Pe lângă performanțele, calitatea și imaginea acestor televizoare Samsung, compania are și o strategie de consolidare a conținutului TV Plus cu noi factori de diferențiere. Potrivit Samsung numărul de canale al serviciului său era de 518 la sfârșitul lunii aprilie. Acesta era de peste 208 canale la sfârșitul lunii aprilie a anului trecut. Este mai mult decât dublu față de acum un an.

Samsung TV Plus un serviciu tot mai apreciat peste tot în lume

Creșterea rapidă a numărului de canale este interpretată ca un efort pentru satisfacerea diverselor gusturi ale consumatorilor. În special, pe măsură ce utilizatorii de Samsung TV Plus și țările în care acest serviciu este disponibil creste și numărul de servicii și programe oferit este tot mai mare. De asemenea, cooperarea cu diverse companii de conținut se extinde iar numărul de canale va continua să crească permanent în viitor.

Samsung TV Plus este un serviciu care vă permite să vizionați diferite canale de conținut, cum ar fi știri, divertisment, sport și filme gratuit, prin simpla conectare a internetului la Samsung Smart TV. Spre deosebire de alte servicii de conținut gratuit, nu are niciun anunț publicitar.

Samsung TV Plus a debutat în Coreea de Sud în 2015. Apoi și-a extins aria de servicii în 11 țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și Italia. Numărul de canale din Statele Unite este cel mai mare, 115 canale. Samsung TV Plus are 64 de canale în Germania, Austria și Elveția, 49 în Marea Britanie și 35 în Coreea de Sud.

Cel mai mare producător mondial de televizoare este Samsung cu o cotă de piață de 41%. LG Electronics este pe locul doi cu o cotă de 16,3%. Locul trei este ocupat de compania japoneză Sony cu o cotă de 9,4%. Mai punctează în primii cinci din lume Hisense și TCL din China.

Pe măsură ce numărul de televizoare Samsung inteligente a crescut, numărul de țări care oferă serviciul TV Plus a crescut și ele. Numărul de televizoare care acceptă serviciul TV Samsung a crescut de la 22,7 milioane de unități în aprilie 2019 la la 47,6 milioane de unități în acest an. Samsung a lansat anul trecut serviciul în Canada, Marea Britanie, Franța, Spania și Italia.

Se poate controla și căuta conținut pe Samsung TV Plus prin intermediul lui Bixby

De asemenea, a fost îmbunătățit confortului utilizatorilor când urmăresc acest serviciu. Începând cu 2019, Samsung Smart TV oferă o funcție de „ghid universal” care recomandă conținut în funcție de preferințele utilizatorului folosind tehnologia inteligenței artificiale (AI). De asemenea, este posibil să controlați televizorul și să căutați conținut prin voce prin intermediul platformei AI Bixby.

De asemenea, Samsung colaborează activ cu mai multe companii globale de conținut, cum ar fi serviciul video prin Internet OTT (Over-the-top), pentru a consolida competitivitatea conținutului TV. Samsung Smart TV acceptă diverse servicii, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV Plus, Watcher și YouTube. Conform ETNews, recent Disney Plus a fost lansat în SUA și acum este disponibil și în Canada și Olanda.