Serviciul Samsung TV Plus va distribui platforma muzicală Vevo

775
Sursa Foto: digitaltveurope.com

Samsung TV Plus este un serviciul video gratuit preinstalat pe toate televizoarele Samsung Smart din 2016 până în 2019. Samsung TV Plus a fost lansat în decembrie 2016 în SUA. Serviciul Samsung are peste 70 de canale printre care și cel mai recent, CBSN. Momentan Samsung TV Plus este disponibil doar pe anumite piețe. Acum serviciul video poate distribui platforma muzicală Vevo, conform Digitaltveurope.

Acordul dintre Samsung și Vevo prevede lansarea a cinci canale pentru serviciul Samsung TV Plus al producătorului de sud-coreean. Primul care va fi lansat va fi Vevo Pop pe canalul 1517, iar Vevo Hip-Hop, Country, Vevo Latino și Vevo R&B vor fi adăugate la o dată ulterioară. În prezent Vevo are peste 450.000 de videoclipuri muzicale în catalogul său și ajunge la 2,3 de miliarde de vizualizări de pe tot globul în fiecare lună.

Samsung este liderul global în materie de TV

Kevin McGurn, președintele de vânzări și distribuție al Vevo, a declarat: „Cu peste 2,3 miliarde de vizualizări pe lună la nivel global, suntem hiper-concentrați pe strategia noastră de distribuție OTT. Cu cea mai mare bibliotecă de videoclipuri muzicale, vom continua să redefinim revenirea videoclipurilor muzicale în camera de zi pentru publicul și clienții noștri„. Over-the-top (OTT) este o tehnologie de distribuire a pachetelor de date prin internet, indiferent de operatorul de telecomunicații la care utilizatorul este abonat.

În calitate de lider global în domeniul TV, Samsung este un partener ideal pentru noi pentru a ne îmbunătăți oferta. Vizionarea Vevo pe serviciul Samsung TV Plus reprezintă oportunități enorme pentru clienții și partenerii noștri„. A încheiat Kevin McGurn.

Vevo este abrevierea de la video evolution. Este un serviciu online de muzică video. Vevo a fost lansat oficial pe 8 decembrie 2009 și are sediul în New York City. Este operat de Sony Music Entertainment, Universal Music Group, Google și Abu Dhabi Media Company.

Serviciul Samsung TV Plus funcționează pe televizoarele inteligente Samsung și a adunat peste 10 milioane de utilizatori începând cu ianuarie 2019. Samsung TV Plus include canale care se ocupă de știri, sport, copii, stil de viață, jocuri de noroc și multe altele.

Ofertele Samsung TV Plus mai includ și canale de la Rakuten TV și Viacom Pluto TV. Sunt disponibile PeopleTV, ET Live, Cheddar, WeatherNation, Moonbug, fubo Sports Network, Outside TV+, Tastemade. Mai sunt pe Samsung TV Plus și FailArmy, This Old House, The Pet Collective și cel mai recent CBSN.