Samsung TV Plus își extinde lista de programe de divertisment

376
Samsung TV Plus extinde lista de programe de divertisment
Sursa foto: news.samsung.com

Samsung Electronics și-a extins oferta de divertisment de conținut gratuit pentru publicul Samsung TV Plus. Acum utilizatorii acestui program au access la noi canale și emisiuni, inclusiv acces exclusiv la America’s Got Talent 2022. De asemenea, publicul are access la LOL Network și relansarea TalkTV cu o nouă emisiune de la Piers Morgan.

Nou pentru 2022, serviciul Samsung oferă publicului acces la unele dintre cele mai populare emisiuni din lume. Amintim aici American Idol lansat pe serviciul Samsung în martie 2022 și acum America’s Got Talent și Music City. Samsung a asigurat, de asemenea, parteneriate  de conținut cu superstaruri precum Kevin Hart.

Samsung TV Plus este disponibil în prezent în 23 de țări: Austria, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Danemarca, Finlanda și Franța. Este disponibil și în Germania, India, Italia, Luxemburg, Mexic, Olanda, Norvegia, Portugalia, Coreea, Spania, Suedia, Elveția, Thailanda, UK și SUA. Rețineți că versiunea web este disponibilă, cel puțin deocamdată, doar în SUA. De asemenea, selecția canalelor diferă de la țară la țară.

America’s Got Talent Sezonul 2022 pe Samsung TV Plus este exclusiv în UK

Samsung TV Plus va difuza sezonul America’s Got Talent 2022 exclusiv pe Samsung TV Plus UK, începând cu luna iunie. Sezonul 2022 îl vede pe Terry Crews revenind ca gazdă, iar Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum și Sofia Vergara ca judecători.

Atunci când animatori talentați, amatori, se întâlnesc cu judecători de renume mondial în fața unui public live, obții conținut de clasă mondială. Serviciul Samsung oferă publicului cel mai bun divertisment, oricând și oriunde își dorește. Suntem încântați că America’s Got Talent de a găsi cel mai recent superstar global este acum pe serviciul de streaming Samsung„. A declarat Richard Jakeman, șeful european de dezvoltare a afacerilor pentru Samsung TV Plus, potrivit SamsungNewsroom.

Și American Idol 2022 este disponibil exclusiv pe Samsung TV Plus UK. Acum Samsung a lansat un canal dedicat deținut și operat pentru American Idol, care arată 24/7 live și la cerere American Idol sezonul 5 (2022) și sezonul 4 (2021).

American Idol este o emisiune concurs din SUA, considerată „cel mai de impact show din istoria televiziunii”, ce-și propune să descopere noi talentate în muzică. Printre membrii juriului au fost Paula Abdul, Jennifer Lopez, Lionel Richie sau Katy Perry.

Samsung TV Plus are încă două parteneriate cu unele dintre cele mai mari nume din show-biz. Aceste parteneriate exclusive sunt cu LOL Network și Talk TV. LOL Network se lansează exclusiv în UK, Suedia și Olanda. Acum publicul se poate bucura de serialul iconic care a lansat actori legendari, inclusiv Bernie Mac, Steve Harvey, Martin Lawrence, Chris Rock și alții.

TalkTV s-a lansat în sfârșit în Marea Britanie. Aici telespectatorii serviciului de streaming Samsung vor putea vedea noua emisiune a lui Piers Morgan Uncensored.