Samsung TV Plus își extinde permanent programele gratuite

642
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung TV Plus, serviciul video al companiei sud-coreene, continuă să-și extindă programele gratuite. Instalat automat pe televizoarele inteligente Samsung în anumite regiuni, TV Plus oferă acum peste 100 de canale din toate domeniile utilizatorilor acestui serviciu.

Sunt canale pentru știri, transmisii sportive, divertisment, filme și multe altele. Acum spectatorii vor avea mai multe opțiuni ca niciodată pe Samsung TV Plus. Serviciul TV Samsung este disponibil în anumite regiuni, inclusiv în SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania, Elveția, Austria, Coreea și Thailanda. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de regiune.

Filme, sport și programe de divertisment oferite de Samsung TV Plus

Samsung TV Plus este disponibil pe televizoarele inteligente ale companiei, produse între 2016-2020, din SUA, Europa și Thailanda. În Canada, serviciul este disponibil pe televizoarele inteligente produse între anii 2017-2020. În Coreea de Sud, serviciul este disponibil pe televizoarele inteligente produse între anii 2013-2020.

Samsung TV Plus și-a extins oferta de filme odată cu lansarea canalului său propriu The Movie Hub. Având în vedere oferta sa, serviciul Samsung câte ceva care să se potrivească tuturor preferințelor, datorită gamei sale variate de canale. De exemplu, pe piața din SUA, serviciul oferă utilizatorilor canalele CBS News, Yahoo Finance, Reelz, Lively Place. Deasemenea, sunt disponibile și Crime 360 ​​(de la A + E Networks), Kitchen Nightmour, The Design Network, Bon Appétit, Tastemade, Fuse, VEVO, beIN SPORTS EXTRA, rețeaua sportivă fuboTV și multe altele.

FuboTV (stilizat ca fuboTV) este un serviciu american de televiziune prin internet. FuboTV se concentrează în principal pe canalele care distribuie transmisiuni sportive în direct. În special pe transmisii din NFL, MLB, NBA, NHL, MLS, știri, seriale de televiziune și filme.

Samsung TV Plus oferă utilizatorilor programe gratuite, fără reclame. Nu este nevoie de descărcare, dispozitiv suplimentar sau card de credit – doar o conexiune la internet. TV Plus are și o nouă interfață de utilizator disponibilă în prezent pe toate televizoarele inteligente ale companiei din 2019 și după.

În plus, a fost adăugat butonul Samsung TV Plus pe toate telecomenzile Smart TV din 2020 în SUA și Canada. Prin acesta utilizatorii pot accesa cu ușurință cu un singur clic, gama completă de conținut pe care serviciul gigantului tech îl oferă.