Serviciul de streaming video Samsung TV Plus s-a extins în liniște pe web

463
Serviciul de streaming video Samsung TV Plus extins in liniste pe web
Sursa Foto: via SamMobile.com

Serviciul gratuit de streaming video, Samsung TV Plus, este acum disponibil pe web. Anterior, era limitat la smartphone-urile, tabletele și televizoarele inteligente Samsung. Deși compania nu a anunțat oficial această lansare, este o mișcare inteligentă și importantă a companiei Samsung, deoarece toată lumea poate folosi acum serviciul său de streaming video.

Puteți accesa Samsung TV Plus accesând samsungtvplus.com utilizând orice browser web. Acest lucru înseamnă că îl puteți accesa prin intermediul unui computer, laptop, tabletă, televizoare inteligente non-Samsung și chiar afișaje inteligente. Interfața afișează videoclipul curent și o listă de canale împărțite în genuri precum comedie, criminalitate, divertisment, mâncare, spectacole de jocuri, jocuri, internaționale, copii, filme, muzică, știri, realitate, SF, sport, călătorii și Mai Mult. Conform SamMobile, puteți alege rezoluția video (până la 4K) și limba subtitrării.

Samsung TV Plus disponibil pe web pentru toată lumea

Nu este nevoie să instalați nimic sau să configurați nicio opțiune de plată, deoarece este complet gratuit. În SUA, serviciul de streaming video cu suport publicitar de la Samsung oferă 146 de canale. Aveți acolo ABC News Live, Bloomberg TV+, Bon Appétit, Deal Or No Deal, Hallmark Movies & More și Impact Wrestling. Nu lipsesc pe Samsung TV Plus canalele ION Plus, Kitchen Nightmares, Love Nature 4K, Nick Pluto TV, Paramount Movie Channel, PBS Kids, Tastemade, The LEGO Channel, USA Today, Vevo, Vice și Weather Nation.

Samsung TV Plus este acum instalat în peste 50 de milioane de televizoare inteligente din întreaga lume. Este disponibil în 23 de țări, inclusiv Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, India și Irlanda. Mai sunt pe listă Italia, Luxemburg, Mexic, Norvegia, Portugalia, Coreea de Sud, Suedia, Olanda, Marea Britanie și SUA.

USA Today este un cotidian american național fondat în 1982 și publicat de Gannett Company. Este ziarul cu cea mai mare rețea de distribuție din SUA. USA Today apare în zilnic în ~726.906 exemplare și este distribuit în toate statele SUA.

Serviciul de streaming video Samsung concurează acum direct cu alte servicii gratuite de streaming video, cum ar fi Pluto TV și Tubi. Odată cu acoperirea globală uriașă a companiei sud-coreene, Samsung TV Plus se poate transforma într-o afacere profitabilă în sine. Compania a adăugat asistență pentru Chromecast în urmă cu câteva luni, dar dacă Samsung intenționează sau nu să o facă disponibilă ca aplicație pe alte platforme de smart TV, cum ar fi Android TV, Fire TV, Roku OS și tvOS, rămâne de văzut.