Samsung TV Plus primește 7 noi canale gratuite în Italia

397
Samsung TV Plus primeste 7 noi canale gratuite in Italia
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a extins oferta gratuită a Samsung TV Plus cu 7 canale noi pentru piața din Italia. Numărul total de canale de pe platformă, disponibil pe televizoarele inteligente Samsung (aplicația este preinstalată), pe smartphone-urile și tabletele Galaxy, se ridică astfel la 54.

Cristina Sala, Senior Business Development Manager Italy TV Plus, ESBO, a declarat, conform HDBlog: „Samsung TV Plus s-a născut din dorința de a satisface toate nevoile și gusturile celor care dețin un Smart TV, o tabletă sau un smartphone Samsung. În acest fel în ​​orice loc și în orice moment al zilei când simți că vrei să te deconectezi, există ceva care îți permite să găsești tot ce ai nevoie. Tocmai din acest motiv am lansat serviciul în luna iulie și pe telefonul mobil. Acum extindem oferta pentru toți utilizatorii noștri italieni cu noi canale gratuite. Cele șapte canale nou adăugate vor acoperi muzică, sport, seriale TV, cinema, divertisment și artă. Acum avem 54 de canale gratuite cu conținut de înaltă calitate. Și încă nu s-a terminat”.

Publicăm această informație în special pentru cititorii noștri din Italia. Există acolo o mare comunitate de români și avem foarte mulți fani care ne urmăresc constant. Le mulțumim pe această cale.

Noi canale gratuite pe Samsung TV Plus în Italia

Pentru utilizatorii de Samsung TV Plus din Italia iată care sunt cele șapte canale noi. VEVO ’90S &’ 00S, SPORTITALIA HD, TRACE Urban, TRACE Latina, MyZen TV, MUSEUM TV FREE și WP (MINERVA PICTURES). Toate acestea sunt canale care pot fi urmărite gratuit pe televizoarele Samsung Smart, smartphone-uri și tablete. Detaliem mai jos ce oferă fiecare dintre aceste noi canale TV.

VEVO ’90S &’ 00S este canalul cu videoclipuri muzicale iconice din anii 90 și 2000 din Italia și din lume. Programat de curatorii rețelei mondiale de videoclipuri muzicale, canalul prezintă toți artiștii care și-au lăsat amprenta în aceste două decenii. Vedeți aici artiști de renume mondial de la Giorgia la Eros Ramazzotti, Backstreet Boys și Beyoncé.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter născută pe 4 septembrie 1981, cunoscută ca Beyoncé, este o cântăreață și actriță americană. În 2020, ea a fost inclusă de revista americană Time în „Lista de 100 de femei” care au definit secolul trecut.

SPORTITALIA HD este un canal de televiziune tematic dedicat sportului, regizat de Michele Crisciello. Programul include evenimente naționale și mondiale și ultimele știri legate de toate seriile Federației de Fotbal. Programul oferă transmisii în direct, interviuri, oferte speciale, legături cu evenimente sportive majore, programe de informare și competiții (live sau preînregistrate) din cele mai populare sporturi. Sunt incluse aici fotbal, baschet, volei, sporturi cu motor, tenis, rugby, fotbal american, judo, box, sporturi de iarnă, golf, ciclism, surfing, înot, polo pe apă, canotaj și multe altele.

TRACE Urban este primul canal Top 40 de hip-hop, R&B și muzică ritmică. Pe lângă cele mai bune videoclipuri din cele trei genuri muzicale menționate, sunt disponibile interviuri, spectacole și documentare referitoare la artiști și cultura urbană.

TRACE Latina, MyZen TV și WP (MINERVA PICTURES)

TRACE Latina combină videoclipuri muzicale latine cu spectacole live de la cei mai prestigioși artiști din America Latină și din lume. Există, de asemenea, contribuții ale starurilor pop americane care au jucat un rol important în colaborarea și introducerea influențelor latine în muzica lor.

MyZen TV oferă programe de divertisment, de la sfaturi practice despre stilul de viață până la documentare. Mai găsiți aici și informații despre reviste de trend și povești adevărate. Programul include genuri precum wellness, sporturi ușoare, sănătate, frumusețe, gătit, casă, grădină, ecologie, călătorii și schimbări de viață.

MUSEUM TV FREE este un canal gratuit dedicat artelor vizuale, adresat atât amatorilor, cât și iubitorilor de artă. Programele includ divertisment, povești și informații despre arte plastice (clasic, modern, contemporan) Street-Art, benzi desenate, artă digitală, fotografie, artă video, arhitectură, design și divertisment real.

WP (MINERVA PICTURES). Canalul aduce utilizatorilor biblioteca de filme, seriale TV și documentare ale Minerva Pictures, fondată în 1953 cu sediul la Roma. Cele peste 2.000 de titluri din catalog includ genuri precum Western și Peplum, care au contribuit la apogeul cinematografiei italiene datorită poveștilor epice și atmosferelor unice. Sunt aici aventurile lui Sandokan, intrigile și pasiunile reginei Nefertiti și luptele gladiatorilor din arenă. Nu lipsesc westernurile spaghete ale lui Sergio Garrone și Bruno Mattei.

Vă reamintim că din iulie serviciul de streaming video Samsung TV Plus s-a extins pe web.