Samsung TV Plus primește mai multe programe și o nouă siglă 

170
Samsung TV Plus
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung TV Plus a primit un nou logo și o serie de noi programe de câteva zile. Această serie de conținut premium va oferi utilizatorilor din întreaga lume acces la emisiuni TV diverse, de înaltă calitate. Samsung extinde, de asemenea, compatibilitatea cu acest serviciu TV la și mai multe dintre dispozitivele sale.

Samsung TV Plus a fost lansat ca un serviciu gratuit de streaming TV și video în 2015. Din aprilie 2021, serviciul este disponibil pe dispozitivele mobile, pe monitoare inteligente și pe gama TV a companiei. Din august 2022, utilizatorii din 24 de țări pot accesa cu ușurință televizorul conectat și se pot bucura de o gamă largă de conținut, inclusiv știri, sport, divertisment și multe altele. Acum, anumite frigidere Family Hub pot fi conectate și la Samsung TV Plus în SUA și Coreea. Samsung TV Plus este disponibil în prezent în 24 de țări. Acestea sunt Austria, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, India, Italia, Luxemburg, Mexic, Olanda, Norvegia și Portugalia. Mai este disponibil în Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Thailanda, Regatul Unit și SUA. Serviciul de streaming Samsung nu este disponibil momentan în România.

Serviciul Samsung ocupă locul trei printre aplicațiile over-the-top (OTT) folosite de proprietarii de televizoare inteligente Samsung. În ultimele 12 luni, Samsung TV Plus a înregistrat o creștere de aproape două ori a vizionării consumatorilor. A avut aproape 3 miliarde de ore transmise în flux, de către utilizatorii din întreaga lume.

Mai multe programe pe Samsung TV Plus

În mijlocul acestei creșteri, Samsung deschide o nouă eră pentru serviciul său gratuit de streaming și video la cerere. Samsung TV Plus ajunge acum în 24 de țări și 465 de milioane de dispozitive la nivel global. Este disponibil pe televizoare, monitoare inteligente și pe frigiderele Family Hub.

Noul logo al Samsung TV Plus reflectă capacitățile platformei de conectare între dispozitive și are un design cu albastru și portocaliu pe un fundal negru. În acest fel oferă o vizibilitate îmbunătățită care semnalează versatilitatea platformei. În conformitate cu noul logo reproiectat și culorile sale, interfața de utilizare a Samsung TV Plus va fi disponibilă și într-o temă întunecată, cu vizibilitate îmbunătățită. Utilizatorii pot răsfoi mai ușor ceea ce se află acum, programe recomandate și liste de canale.

Alături de aceste reproiectări, Samsung TV Plus are și o serie de noi parteneriate de programe. Samsung le oferă spectatorilor premiere de conținut, inclusiv o lansare exclusivă de 2 minute a anticipatului serial The Lord of the Rings: The Rings of Power de la Prime Video și o versiune exclusivă și netăiată a Vevo Official Live Performance a lui Demi Lovato. În SUA, Top Gear, Law & Order: Special Victims Unit, NCIS și alte conținuturi populare vor fi disponibile.

Samsung Plus TV va oferi Top Gear în SUA

În Marea Britanie, Samsung TV Plus oferă exclusiv telespectatorilor sezonul 2022 din America’s Got Talent, precum și toate sezoanele anterioare din 2019 până în prezent. Acesta va include în cele din urmă finalul sezonului, care urmează să fie difuzat în septembrie. În plus, primul serial TV produs nativ 8K, Das Boot, a fost lansat exclusiv în 8K pe Samsung TV Plus din Germania. În timp ce unele emisiuni sunt filmate în 4K și pot fi mărite la 8K mai târziu, Das Boot este prima emisiune filmată în întregime în 8K. A fost produs de Bavaria Fiction pentru Sky în parteneriat cu Samsung Electronics Germania. Serialul a fost disponibil pentru vizionare pe Samsung Neo QLED 8K prin serviciul Samsung începând cu 2020.

Noul sezon al America’s Got Talent vine în Marea Britanie exclusiv pe Samsung TV Plus, în timp ce telespectatorii din Germania pot aștepta cu nerăbdare Das Boot, prima emisiune TV nativă 8K.

Pentru utilizatorii serviciului din Australia și Noua Zeelandă, au fost lansate primele canale exclusive. Acestea oferă emisiuni din anii 80, 90 și 2000 și reality show-uri de pe tot globul pe canalul său Entertainment Hub. În India, telespectatorii Samsung TV Plus se pot bucura de și mai mult conținut de la unii dintre principalii parteneri de canale naționale și regionale. Aici Samsung continuă să-și consolideze relația cu Discovery, Republic TV, Aaj Tak, Mastiii, Q TV, Pitaara și Balle.

Dispozitive compatibile cu serviciul de streaming Samsung

Relațiile în creștere cu partenerii de canal înseamnă că spectatorii se pot bucura de tot ce este mai bun în conținutul local și regional, atât retro, cât și actual.

Pe măsură ce Samsung TV Plus își extinde domeniul de aplicare global, Samsung va continua să investească în conținut premium, premiere exclusive și parteneriate cheie pentru utilizatorii săi. Nu numai că platforma Samsung are ofertă diversă de canale și emisiuni într-o mare varietate de țări și limbi, dar compania continuă să-și consolideze parteneriatele globale pentru a oferi spectatorilor săi cel mai bun conținut.

Dispozitivele compatibile Samsung TV Plus în august 2022 includ:

  • TV: televizoare inteligente lansate după 2016 (disponibilitatea poate varia în funcție de țară)
  • Mobil: dispozitive care acceptă sistemul de operare Android 8.0 și versiuni ulterioare
  • Monitor inteligent: monitoare inteligente M8, M7 și M5
  • Family Hub: produse model 2.0 sau mai recent lansate după 2017