Samsung TV Plus primește îmbunătățiri la interfața de utilizare

183
Samsung TV Plus
Sursa foto: via rapidtvnews.com

Samsung Electronics a anunțat o nouă actualizare pentru Samsung TV Plus. Acesta este serviciul său de streaming TV (FAST – Free ad-supported streaming television) utilizat pe scară largă. Cea mai recentă actualizare cu versiunea 5.2, va fi disponibilă pe toate televizoarele inteligente Samsung lansate în 2019 sau ulterior.

Cea mai recentă versiune a Samsung TV Plus introduce îmbunătățiri ale interfeței utilizator (UI) și noi funcții, menite să simplifice descoperirea de conținut și să îmbunătățească experiența utilizatorului (UX). Această actualizare acoperă peste 2.500 de canale în toate cele 24 de țări în care este disponibil Samsung TV Plus.

Samsung TV Plus este serviciul gratuit de streaming TV (FAST) și video la cerere de la Samsung. Oferă peste 2.500 de canale la nivel global cu mii de emisiuni și filme la cerere, cuprinzând știri, sport, divertisment, auto, design și multe altele. Noua actualizare a acestui serviciu Samsung include un ecran de start reproiectat pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra conținutului disponibil pentru vizionare, pe lângă titlurile populare și conținutul vizionat recent.

Interfața de utilizare actualizată include, de asemenea, categorii nou adăugate în partea stângă a ecranului de pornire pentru a include secțiuni precum TV în direct, Filme/Emisiuni TV, Muzică, Copii și Setări și multe altele. Fiecare categorie oferă o gamă largă de conținut care poate fi accesat cu ușurință în orice moment.

În Noua Zeelandă 30% din suprafață este acoperită de rezervații naturale naționale. Sectorul ovin este foarte dezvoltat în această țară. Pentru fiecare persoană care locuiește în Noua Zeelandă există cel puțin 10 oi.

În plus, filele specifice regiunii au fost adăugate pe baza catalogului de conținut al fiecărei regiuni și a preferințelor utilizatorului pentru a satisface nevoile diferitelor piețe:

  • Filă Muzică (Music) pentru S.U.A., Australia, Noua Zeelandă
  • Fila Copii (Kids) pentru S.U.A., Europa, Brazilia, Mexic, India
  • Fila Știri (News) pentru India cu suport multilingv

Interfața actualizată prezintă elemente de interfață mai mari pentru a îmbunătăți experiența de navigare, permițând utilizatorilor să navigheze cu ușurință printr-o bibliotecă de canale TV în continuă expansiune. Mai mult, utilizatorii se pot conecta la conturile lor Samsung pentru a accesa cu ușurință canalele lor preferate într-un singur loc în partea de sus a ghidului de canale.

Cea mai recentă actualizare extinde, de asemenea, ofertele și funcțiile Video la cerere (VOD) ale serviciului de streaming Samsung. Acum, utilizatorii pot accesa VOD (Video on demand) din ghidul de canale, permițând redarea instantanee a anumitor programe fără a fi nevoie să aștepte ca un anumit episod să vină pe canal. Dacă conținutul este disponibil atât pentru programele de canal linear, cât și pentru VOD. Noua funcție „Mai multe așa – More Like This” oferă sugestii de conținut bazate pe istoricul de vizionare al utilizatorilor. Recent serviciul de streaming Samsung TV Plus a primit noi programe.

„În ultimul an, am asistat la o creștere cu 60% a timpului global de vizionare pe Samsung TV Plus. Este o dovadă a bibliotecii de conținut extinse a platformei și a designului ușor de utilizat”. A declarat Yonghoon Choi, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Vom continua să ne îmbunătățim serviciile pentru a oferi utilizatorilor noștri o experiență de vizionare mai intuitivă și mai plăcută.”

Pentru mai multe informații despre Samsung TV Plus, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.