Samsung TV Plus primește 166 de canale Rakuten TV în Europa

631
Samsung TV Plus primeste 166 de canale TV Rakuten in Europa
Sursa Foto: via SamMobile.com

Rakuten TV și Samsung TV Plus își consolidează parteneriatul lansând peste 166 de canale pe 16 piețe din Europa. Prin acest lucru cele două companii vor să livreze mai mult conținut utilizatorilor de pe mai multe piețe europene. Noile canale sunt planificate să fie lansate în această lună și pe tot parcursul lunii mai.

Lansarea a început deja în Danemarca, Finlanda și Norvegia. Începând cu luna mai, noile canale TV Rakuten pe Samsung TV Plus vor deveni disponibile pe piețe suplimentare, inclusiv – dar fără a se limita la – Belgia, Luxemburg, Portugalia și Irlanda.

Disponibilitatea pe Samsung TV Plus variază în funcție de vârsta televizorului

Potrivit anunțului oficial, noile canale TV Rakuten vor fi disponibile prin serviciul Samsung TV pe televizoarele inteligente Samsung produse începând cu 2016. Condiția principală este să aveți unul dintre aceste televizoare în Marea Britanie, Spania, Germania, Franța, Italia, Austria și Elveția.

Aceasta înseamnă că, dacă se întâmplă să dețineți un televizor inteligent Samsung din 2016, dar nu locuiți într-una dintre țările menționate anterior, nu veți avea acces la noile canale TV Rakuten. În caz contrar, catalogul va fi disponibil pe televizoarele inteligente Samsung din 2017 sau mai târziu, pe restul piețelor europene.

Rakuten TV este un serviciu de streaming video la cerere. Oferă filme și seriale TV pentru abonament, închiriere și cumpărare. Compania are sediul central în Barcelona și operează în prezent în douăsprezece țări din Europa.

Rakuten TV a fost lansat și pe platforma Samsung TV Plus din Olanda și Suedia la începutul acestei săptămâni. Aici au fost introduce 7 canale noi premium, conform SamMobile. Serviciul Samsung este deja live în alte țări din Europa. Canalul de familie Rakuten TV a fost lansat în majoritatea acestor piețe săptămâna trecută pe 14 aprilie.

Samsung TV Plus a fost lansat în decembrie 2016 în SUA. Serviciul Samsung este preinstalat pe toate televizoarele Samsung Smart din 2016 până în 2020. Utilizatorii pot accesa conținut TV doar cu o simplă conexiune la Internet.