Samsung Electronics și Universal Pictures colaborare pentru HDR10+

1415

Samsung Electronics și compania americană Universal Pictures au anunțat planurile de a aduce pe piață noi producții cu tehnologia HDR10+. Noua generație de tehnologii video standardizate a fost dezvoltată de Samsung Electronics. HDR10+ (High Dynamic Range 10+) este un standard video de ultimă generație, open-surse, lansat de Samsung Electronics.

HDR10+ transformă experiența vizionării la un televizor cu o strălucire și un contrast incredibil pentru fiecare scenă, oferind lumini strălucitoare și culori întunecate. HDR10+ oferă o experiență extraordinară în materie de calitate a imaginii cu experiențe de vizionare uluitoare. Prin acest parteneriat, Samsung Electronics și Universal Picture vor colabora pentru a oferi consumatorilor cea mai bună experiență de vizionare a divertismentului la domiciliu pe o varietate de producții media.

Parteneriat Samsung cu Universal Pictures, cel mai vechi studio de film din SUA

Suntem încântați să colaborăm cu Samsung la HDR10+ pentru a oferi această tehnologie consumatorilor de divertisment. Le oferim posibilitatea de a se bucura de experiențe de neegalat, de ultimă generație. Vor avea parte de o gamă mare de titluri și de producții media„. A declarat Michael Bonner, vicepreședinte executiv, Digital Distribution, Universal Pictures.

Am lansat o nouă eră în materie de calitate a imaginii cu HDR10+, oferind o experiență vizuală amplificată pentru consumatori”. A declarat Hyogun Lee, vicepreședinte executiv al R & D Team, Visual Display Business la Samsung Electronics. „Bazându-ne pe tehnologia și competența Samsung în domeniu, vom continua să ne extindem parteneriatele. Universal Pictures este un partener de nivel mondial și împreună vom oferi consumatorilor cel mai bun conținut HDR posibil”.

Universal Pictures a fost fondat în 1912, este este cel mai vechi studio de film din Statele Unite și al cincilea cel mai vechi din lume după Gaumont, Pathé, Titanus și Nordisk Film. Este în «Big Five» studiouri în ceea ce privește piața globală de film. Logo-ul companiei este planeta Pământ înconjurat de cuvântul „Universal“ scris cu litere albe, strălucitoare conturate cu auriu.

Samsung colaborează cu mari companii pentru producția de programe HDR10+

Samsung Electronics colaborează cu diverse companii precum studiouri de film și operatori după lansarea formatului HDR10+ în august 2017. Pe lângă Coreea, Japonia și SUA, Samsung va continua să-și consolideze logo-ul HDR10+ și să-l certifice în toate regiunile lumii. Programul de certificare HDR10+ constă în schimbul de specificații detaliate privind tehnologia și furnizarea unui logo de certificare și certificarea dispozitivului printr-un laborator de testare terț.

În Europa, Samsung colaborează cu Rakuten TV, un furnizor de servicii VoD (Video-on-Demand), pentru a oferi programe de divertisment HDR10+ consumatorilor europeni. Compania americană Warner Bros. a început, de asemenea, să creeze conținut compatibil HDR10+, acesta va fi disponibil în curând pe piață. Conform NewsSamsung, gigantul tech colaborează cu Twentieth Century Fox Film Corporation pentru a standardiza procesul de licențiere HDR10+.