Samsung UV Sterilizer va fi disponibil pe mai multe piețe

626
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Astăzi, igiena personală este mai importantă ca niciodată pentru a ajuta la combaterea răspândirii bacteriilor și germenilor. În acest sens, zilele trecute Samsung a lansat un dispozitiv Samsung UV Sterilizer cu încărcare wireless. Sterilizatorul Samsung UV este fabricat de Samsung C&T și a fost lansat destul de discret doar în Thailanda.

Acum Samsung UV Sterilizer este disponibil prin intermediul magazinelor online și cu amănuntul. Noul dispozitiv Samsung poate dezinfecta rapid smartphone-ul, căștile și ochelarii, în doar 10 minute, oriunde v-ați afla. Samsung a specificat că denumirea produsului poate varia în funcție de piață.

Dispozitive fără bacterii și germeni cu UV Sterilizer

Sterilizatorul UV ucide eficient până la 99% din bacterii și germeni, incluzând E. coli, Staphylococcus aureus și Candida albicans. Aceste rezultate sunt în conformitate cu testelor efectuate de două institute independente de testare și certificare, Intertek și SGS, conform NewsSamsung.

Samsung a proiectat Sterilizatorul în așa fel încât se poată fi folosit pentru mai multe dimensiuni de dispozitive. Au loc în Samsung UV Sterilizer, telefoane, căști wireless, smartwatch-uri sau ochelari. Dimensiunile interne ale sterilizatorului UV sunt 196 x 96 x 33 mm. Deci, un Galaxy S20 Ultra (166,9 x 76 x 8,8 mm) sau un Samsung Galaxy S10+ (157,6 x 74,1 x 7,8 mm), pot fi sterilizate fără probleme.

Cu un design practic și foarte elegant, sterilizatorul UV are lumină ultravioletă care sterilizează atât suprafața superioară cât și cea inferioară a articolelor care sunt amplasate în interior. De asemenea, design-ul vă permite să vă depozitați Sterilizatorul Samsung UV oriunde în casă – de la dormitor la sufragerie – fără ca acesta să ocupe mult loc. Poate fi foarte ușor transportat dacă plecați într-o călătorie.

Baht este moneda oficială a Thailandei, este împărțit în 100 satang. Potrivit Bloomberg, baht-ul thailandez a fost cea mai performantă monedă din lume în 2018. Din ianuarie 2019, baht-ul thailandez este a zecea cea mai frecvent utilizată moneda de plată la nivel mondial.

Un preț de aproximativ 45€ la sterilizatorul Samsung

Sterilizatorul UV este ușor de utilizat, are un singur buton care pornește sau oprește funcția UV. Mai mult, dispozitivul se stinge automat după 10 minute, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji dacă v-ați amintit să îl opriți înainte de a ieși din casă. Sterilizatorul UV vă poate încărca wireless dispozitivul compatibil în același timp. În acest fel când luați dispozitivul din sterilizator, acesta este dezinfectat, încărcat și gata de utilizare. Sterilizarea și încărcarea Qi poate fi folosită și la alte dispozitive decât Samsung, care acceptă încărcare wireless Qi.

Samsung nu a specificat momentan prețul la care va fi comercializat acest sterilizator pe alte piețe. În Thailanda, Samsung UV Sterilizator a fost lansat la un preț de 1.590 baht, aproximativ 45 de euro. Presupunem că undeva în jurul acestui preț va fi vândut și pe celelalte piețe.