Samsung va închide serviciul S Translator luna viitoare

718
Sursa Foto: via sammobile.com

Samsung a închis diverse aplicații și servicii în ultimii doi ani, inclusiv Find My Car, MirrorLink, S Voice și PlayGalaxy. Acum, compania a anunțat că va închide încă un serviciu: S Translator. Cu toate acestea, există un înlocuitor pe care îl puteți utiliza pentru traducerea de limbi străine. Această știre vine la scurt timp după ce agregatorul de știri Samsung Daily va deveni în curând Samsung Free.

Acest serviciu a fost lansat ca o alternativă la serviciile Google și Microsoft Translator. S Translator nu a reușit să găsească prea mulți fani în rândul utilizatorilor de smartphone-uri Samsung. În plus, S Translator a fost disponibil în cea mai mare parte pe dispozitivele Galaxy de ultimă generație și poate acest lucru a contribuit la lipsa sa de atracție în rândul utilizatorilor.

Samsung S Translator nu va mai fi disponibil după 1 decembrie

Gigantul high-tech sud-coreean va închide serviciul S Translator începând cu 1 decembrie 2020. Samsung și-a anunțat planul printr-o notificare care a fost trimisă utilizatorilor sud-coreeni. Compania a spus că informațiile personale colectate de la utilizatori pentru a îmbunătăți serviciul vor fi șterse fără întârziere.

În același timp compania Samsung a mulțumit utilizatorilor S Translator pentru că au arătat interes pentru serviciu și l-au folosit de-a lungul anilor. Traducătorul Samsung a oferit traducere între 11 limbi: portugheză braziliană, engleză (UK), engleză (SUA), franceză, germană, italiană, japoneză, coreeană, rusă, chineză simplificată și spaniolă. S Translator datează din perioada în care a fost lansat Samsung Galaxy S4.

Galaxy S4 a fost lansat pe 14 martie 2013 la New York. Are Air Gesture, Smart Stay și Smart Scroll, un ecran de 5 inch și o cameră spate de 13MP. Peste 45 de milioane de bucăți au fost vândute la nivel global. Este unul dintre cele mai bine vândute telefoane din lume.

Dacă utilizați S Translator, puteți folosi acum Bixby pentru a traduce text dintr-o limbă în alta. Conform Samsung, citat de SamMobile, va fi în continuare posibil să traduci folosind Bixby – de fapt, această abilitate este deja disponibilă acum, acceptă mai multe limbi, funcționează în timp real și are un design modern. Compania va continua să îmbunătățească performanța de traducere a lui Bixby folosind AI pe dispozitivele sale.

Puteți utiliza, de asemenea, Google Translate sau Microsoft Translator, ambele oferind traducere în mai multe limbi decât Bixby. Probabil Samsung a decis renunțe la unele din propunerile sale de software, în urma acordului de promovare a software-ului Google de pe terminalele sale.