Samsung va lansa smartphone-ul pliabil Galaxy X în martie 2019

1291

Samsung Electronics Co. intenționează să lanseze primul smartphone pliabil în luna martie, conform unei știri apărute în The Korea Herald. Potrivit surselor, gigantul tehnic sud-coreean intenționează să prezinte smartphone-ul Galaxy S10 în februarie, urmat de presupusul Galaxy X/F și o altă ediție a smartphone-ului Galaxy S10, care rulează în rețeaua de 5G, în martie.

Aceste date au apărut după ce Koh Dong-jin, care conduce divizia de telefonie mobilă, a declarat săptămâna trecută că va lansa un smartphone pliabil în prima jumătate a anului 2019. DJ Koh a declarat că volumul livrării smartphone-ului pliabil va fi de cel puțin 1 milion de bucăți.

Experții din domeniu au spus că Samsung este de așteptat să prezinte smartphone-ul pliabil în cadrul MWC Barcelona 2019. Mobile World Congress (MWC) 2019 va avea loc între 25-28 februarie. Lansarea la vânzare a lui Galaxy X/F va avea loc în luna martie.

Samsung Galaxy X/F nu va avea capabilități 5 G

Cu toate acestea, mult așteptatul smartphone pliabil, se pare că nu va avea acces la rețeaua 5G. Samsung a prezentat un prototip al unui telefon pliabil în timpul Samsung Developer Conference (SDC) 2018. Tot aici Samsung a prezentat ecranul Infinity Flex care va echipa pe Galaxy X.

Samsung va produce cel puțin 1 milion de telefoane pliabile în prima jumătate a anului viitor. Acestea vor ajunge într-un „număr limitat” de țări. Potrivit șefului Samsung Mobile, noua formă a telefonului va oferi utilizatorilor o experiență nouă.

The Korea Herald este un ziar zilnic sud-coreean care oferă o varietate de conținut din toate domeniile de activitate. Are sediul în Seul, Coreea de Sud și a fost fondat în 1953. The Korea Herald este editat în limbă engleză și distribuit în peste 80 de țări. Are peste 1 milion de cititori online zilnic.

Pentru o companie de producție în masă ca Samsung, ar trebui să fie produse cel puțin 1 milion de unități„. A declarat, Koh Dong-jin. „Nu am stabilit intervalul de timp, dar putem spune că vom lansa telefonul pliabil în prima jumătate a anului viitor. De obicei lansăm modele emblematice în aproape 120 de țări din întreaga lume. De data aceasta numărul de piețe disponibile va fi limitat„. A spus DJ Koh.

Samsung a declarat că smartphone-ul pliabil va avea un ecran de 7,4 inch atunci când este deschis. De asemenea, când este pliat va arăta ca un smartphone cu un afișaj de 4,6 inch.

Până acum prețul telefonului pliabil nu a fost stabilit, surse interne din companie au declarat că va avea un preț rezonabil. Observatorii din domeniu au declarat că poate costa în jur de 2 milioane de won, aproximativ 1.770 de dolari. Conform acestora este de așteptat ca prețul mare să ducă la o limitare a vânzărilor.