Acasă Stiri Samsung vrea să vândă 6 milioane de telefoane pliabile anul viitor

Samsung vrea să vândă 6 milioane de telefoane pliabile anul viitor

După succesul avut de Samsung Galaxy Fold se preconizează că mai multe dispozitive pliabile vor intra pe piață în 2020. Noile variante de smartphone-uri pliabile sunt de așteptat să intre pe piață anul viitor, extinzând segmentul pliabil și cererea în creștere pentru ecrane mai mari, potrivit unor surse din domeniu citate de ziarul sud-coreean The Korea Herald.

Cel puțin două noi modele pliabile vor fi lansate de Samsung Electronics anul viitor. Sunt deja informații despre un model de Galaxy Fold cu pliere pe verticală, tip clamshell și de un Galaxy Fold cu S Pen. În același timp, se pare că tot anul viitor Samsung va produce în continuare actualul Galaxy Fold. Și alte companii, cum ar fi Huawei, Xiaomi sau LG Electronics sunt așteptate cu modelele lor pliabile în 2020.

Posibil trei versiuni de Galaxy Fold de la Samsung anul viitor

Unul dintre noile telefoane pliabile Samsung va fi un dispozitiv de tip clamshell care se pliază vertical. Este în discuție și apariția unui smartphone pliabil Galaxy Fold cu un S Pen, ceva de genul celui folosit în gama Galaxy Note. În timp ce este probabilă și o versiune actualizată a actualului Galaxy Fold.

Modelul Galaxy Fold tip clamshell este planificat, conform informațiilor, să fie dezvăluit în luna februarie în jurul MWC 2020 Barcelona. Tot în aceeași perioadă se estimează că va fi lansată și seria Samsung Galaxy S11. Până în acest moment nu este confirmat nimic concret, dar aceasta este perioada în care Samsung lansează seria emblematică Galaxy S.

Kyobo Securities Co. Ltd a fost fondată în 1949 și are sediul în Seul Coreea de Sud. Kyobo Securities oferă clienților săi diverse servicii financiare, gestionarea activelor, finanțarea corporativă și informații despre investiții și sisteme de consultanță pentru investiții.

O altă ediție de Galaxy Fold, poate cea cu S Pen, este probabil să fie anunțată la sfârșitul lunii august, posibil la IFA Berlin 2020. Modelul actualizat al originalului Galaxy Fold poate fi lansat oricând de gigantul tech.

Planul Samsung de a extinde gama de produse pliabile depinde de răspunsul pieței la modelul clamshell. Acesta este prevăzut pentru lansare în 2020, dar este clar că firma va crește gama de telefoane pliabile„. A declarat Choi Bo-young, un cunoscut analist de la compania Kyobo Securities.

Prețul de vânzare cu amănuntul al telefonului clamshell este estimat a fi în jur de 1 milion won. Punerea la vânzare a lui Galaxy Fold tip clamshell, cu un preț de aproximativ 845 de dolari, ar fi o strategie Samsung de a amplifica vânzările și a face din el un model pentru o masă mai mare de utilizatori.

Samsung extinde la scară globală vânzările de Galaxy Fold

În același timp, Samsung va lansa la scară globală pe Galaxy Fold. Compania coreeană va extinde vânzările Fold-ului actual în aproximativ 60 de țări până în februarie. Sperăm, cu această ocazie, ca Samsung Galaxy Fold să ajungă și în România. Aproximativ 500.000 de smartphone-uri Galaxy Fold au fost vândute de la lansarea modelului în septembrie.

Samsung intenționează să vândă peste 6 milioane de dispozitive pliabile anul viitor și peste 20 de milioane până în 2021. Această informație vine tot de la analistul Kyobo Securities – Choi Bo-young.

Stiri

Samsung Smart TV va afișa sincronizat versurile de la Apple Music

Samsung Electronics a anunțat că Apple Music de pe televizoarele inteligente Samsung va prezenta acum și va afișa milioane de versuri sincronizate...

Galaxy A51 și Galaxy A71 primesc funcții de la Galaxy S20 cu o actualizare

Samsung a lansat recent o actualizare de software prin care aduce o serie de caracteristici de la seria S20 în seria Galaxy...

Samsung UV Sterilizer va fi disponibil pe mai multe piețe

Astăzi, igiena personală este mai importantă ca niciodată pentru a ajuta la combaterea răspândirii bacteriilor și germenilor. În acest sens, zilele trecute...

Galaxy Tab SM-T575, o nouă tabletă Samsung cu procesor Exynos 9810

Samsung are gata de a da piept cu lumea reală două tablete premium, Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Dar ca...

Galaxy Note 20 Ultra a apărut în alte fotografii, într-un negru lucios

Galaxy Note 20 Ultra revine în atenția publicului înainte de a se afla sub luminile reflectoarelor cu ocazia lansării oficiale. După apariția...

Iată cât ar putea costa seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Fold 2 5G!

Seria Samsung Galaxy S20 a fost ridicol de scumpă atunci când a fost lansată. Mai multe informații au dezvăluit că în ciuda...

Samsung Galaxy Watch 3 poate fi lansat în câteva zile

Despre următorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 3 se vorbește deja de mai mult timp. Am ajuns deja să știm multe dintre specificațiile...