Acasă Stiri Samsung va extinde vânzările lui Galaxy Fold în 60 de țări

Samsung va extinde vânzările lui Galaxy Fold în 60 de țări

Samsung Electronics va extinde numărul de țări care își vinde smartphone-ul Galaxy Fold la 60 de țări. Samsung a motivat acest lucru din cauza cererii foarte mari pentru noul tip de dispozitiv, cerere care a depășit așteptările companiei. Vor fi adăugate peste 30 de piețe din decembrie până în februarie 2020 și se așteaptă ca volumul vânzărilor să depășească 500.000 de bucăți.

Au fost mari solicitați de la operatorii de telefonie mobilă și utilizatorii din țările în care nu am lansat Galaxy Fold. Peste tot telefonul pliabil Galaxy Fold a atras multă atenție și entuziasm”, a spus un oficial Samsung. Acesta a adăugat că printre noile piețe se află Vietnam, Brazilia, Noua Zeelandă, Chile, Italia, Olanda și Grecia.

Posibil ca Samsung Galaxy Fold să ajungă și în România

Inițial Galaxy Fold era prevăzut să fie lansat și în România. Au fost lansate în martie precomenzi pentru telefonul pliabil și în România. Lista țărilor din Europa unde Samsung a lansat precomenzi mai cuprindea, pe lângă România: Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Suedia, Spania, Norvegia și Danemarca. Mai făcea parte din acest grup select Finlanda, Belgia, Olanda, Austria, Polonia și Elveția. Mare parte dintre aceste țări au primit deja Fold-ul Samsung. Acum cu lansarea extinsă suntem siguri că Samsung se va ține de programul inițial și Galaxy Fold va ajunge și în România.

De la lansarea telefonului în Coreea în septembrie, Samsung a extins treptat numărul de țări unde Galaxy Fold este disponibil. Acum se vinde în 29 de țări de pe mapamond, inclusiv Coreea, SUA, China, Japonia, Regatul Unit, Franța și Germania. Mai este disponibil în Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman, Bahrain și Kuweit, Polonia, Italia, Rusia, Arabia Saudită, Mexic, Spania, Thailanda, Africa de Sud, Malaezia, Australia, Filipine, India și China.

Filipine este o țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, cuprinzând arhipelagul cu același nume. Este al cincilea cel mai mare stat insular din lume. Filipine are 7.641 de insule, puțin peste 2.000 sunt locuite, în timp ce aproximativ 2.400 nu au nici măcar nume!

Președintele Samsung Mobile, Koh Dong-jin, a declarat anterior că Galaxy Fold va fi disponibil în aproximativ 20 de țări în cantități limitate. Prezenta decizie a gigantului tech de extindere a numărului de piețe, arată răspunsul pozitiv al consumatorilor din întreaga lume. În ciuda prețului ridicat de peste 2.000 de dolari în unele țări sau peste 2.000 de euro în altele, dispozitivele s-au vândut în câteva minute peste tot unde au fost scoase la vânzare.

Un succesor a lui Galaxy Fold și un nou telefon pliabil tip clamshell în 2020

Telefonul a atras atenția utilizatorilor de peste tot din lume în primul rând prin ineditul său dar și prin specificații. În China, de exemplu, telefoanele Galaxy Fold scoase la vânzare pe site-ul Samsung, s-au vândut în doar două secunde! Samsung Galaxy Fold a fost lansat în China în luna noiembrie.

Inspirat de răspunsul uriaș, Samsung intenționează să extindă gama de telefoane pliabile în 2020. Compania vrea să lanseze un model în stil clamshell, care se va plia pe verticală, probabil la MWC 2020 Barcelona. Este posibilă și apariția unui succesor al originalului Galaxy Fold în a doua jumătate a anului 2020.

Samsung a dat în octombrie unele detalii despre dispozitivul pliabil în stil clamshell. Compania a declarat că noul model tip clamshell va fi mai subțire și mai compact decât Galaxy Fold, încadrându-se mai ușor în buzunare. De asemenea, compania poate lansa un smartphone pliabil care să dispună de stylusul S Pen, la fel cum au telefoanele din gama Note.

Stiri

Samsung Smart TV va afișa sincronizat versurile de la Apple Music

Samsung Electronics a anunțat că Apple Music de pe televizoarele inteligente Samsung va prezenta acum și va afișa milioane de versuri sincronizate...

Galaxy A51 și Galaxy A71 primesc funcții de la Galaxy S20 cu o actualizare

Samsung a lansat recent o actualizare de software prin care aduce o serie de caracteristici de la seria S20 în seria Galaxy...

Samsung UV Sterilizer va fi disponibil pe mai multe piețe

Astăzi, igiena personală este mai importantă ca niciodată pentru a ajuta la combaterea răspândirii bacteriilor și germenilor. În acest sens, zilele trecute...

Galaxy Tab SM-T575, o nouă tabletă Samsung cu procesor Exynos 9810

Samsung are gata de a da piept cu lumea reală două tablete premium, Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Dar ca...

Galaxy Note 20 Ultra a apărut în alte fotografii, într-un negru lucios

Galaxy Note 20 Ultra revine în atenția publicului înainte de a se afla sub luminile reflectoarelor cu ocazia lansării oficiale. După apariția...

Iată cât ar putea costa seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Fold 2 5G!

Seria Samsung Galaxy S20 a fost ridicol de scumpă atunci când a fost lansată. Mai multe informații au dezvăluit că în ciuda...

Samsung Galaxy Watch 3 poate fi lansat în câteva zile

Despre următorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 3 se vorbește deja de mai mult timp. Am ajuns deja să știm multe dintre specificațiile...