Samsung nu intenționează momentan să vândă separat Galaxy Home Mini

605
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy Home și Galaxy Home Mini sunt două dintre cele mai evazive produse cu brandingul Galaxy. A trecut destul de când Samsung a anunțat pentru prima dată Galaxy Home, difuzorul său inteligent bazat pe Bixby. Dar înainte ca acesta să ajungă efectiv pe piață la vânzare, compania a început să se concentreze pe Home Mini.

Au fost zvonuri că Samsung Galaxy Home Mini va fi lansat alături de seria Galaxy S20 și Galaxy Z Flip. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat. Apoi gigantul high-tech Samsung a decis să ofere difuzorul ca bonus pentru clienții din Coreea de Sud ce precomandă un Galaxy S20.

Galaxy Home Mini doar la precomandă cu seria Galaxy S20

Și, conform ultimelor informații, se pare că Samsung intenționează, cel puțin pentru moment, să  păstreze așa situația. Ca răspuns la întrebarea unui client, reprezentantul Samsung din Coreea de Sud a spus că deocamdată că nu există niciun plan de a vinde Galaxy Home Mini separat. În prezent, difuzorul Mini este disponibil doar ca un cadou atunci când clienții din Coreea precomandă un smartphone Galaxy S20. Asta înseamnă că difuzorul va ajunge în mâinile unui posesor de odată cu un Galaxy S20, S20+ sau S20 Ultra, pe 6 martie.

Primul difuzor experimental cu bobină mobilă, denumit și dinamic, a fost inventat de Oliver Lodge în 1898. Principiul bobinelor utilizate în prezent în difuzoare a fost brevetat în 1924 de Chester W. Rice și Edward W. Kellogg.

Când vor ajunge la vânzare Samsung Galaxy Home Mini (și Galaxy Home)? Aceasta este o întrebare la care nu putem răspunde. Samsung ne-a spus în octombrie că va „împărtăși în curând mai multe detalii despre disponibilitatea produsului”. Dar primul „Galaxy Unpacked 2020” a venit și a plecat și suntem încă în ceață în ceea ce privește data lansării. Încă puțin și începem să ne pierdem interesul pentru ele și presupunem că același lucru este valabil și pentru mulți dintre cei care așteptau cu nerăbdare să cumpere un Galaxy Home sau Home Mini.

Samsung trebuie totuși să vină cu o dată concretă de lansare, deoarece Galaxy Home Mini a fost anunțat în 2018, împreună cu Samsung Galaxy Note 9. Anul trecut, Samsung a început, de asemenea, un program beta pentru a testa difuzorul și recent, videoclipurile și fotografiile scurse ne-au spus mai multe despre el. Google și Amazon sunt acum pe piață cu Google Home Mini și respectiv Amazon Echo, astfel încât Samsung ar trebui să se trezească din letargie.