Samsung a vândut peste un milion de smartphone-uri Galaxy Fold

1281
Sursa Foto: ubergizmo.com

Update! Știrea a fost dezmințită de Samsung!

Conform unei actualizări proaspete a agenției de știri Yonhap, de unde a provenit știrea originală, care citează un purtător de cuvânt al Samsung, Galaxy Fold nu are încă un milion de vânzări. Oficialul a adăugat că Young Sohn ar fi făcut în mod eronat această afirmație. A confundat obiectivul mai vechi al companiei Samsung de a vinde 1 milion de Galaxy Fold până la sfârșitul anului, cu numerele reale de vânzări. Încă nu știm exact câte unități Galaxy Fold au fost vândute!

Iată știrea originală!

Samsung Electronics Co. a vândut peste un milion de smartphone-uri Galaxy Fold, a declarat președintele companiei. Primul telefon pliabil Samsung a întrecut toate așteptările companiei și este vândut imediat unde este lansat. Recent Samsung Galaxy Fold a fost lansat și în România.

Potrivit agenției de presă sud-coreene care a preluat site-ul american TechCrunch, președintele Samsung Electronics, Sohn Young-kwon, a declarat în timpul unei conferințe de la Berlin, că au fost vândute până acum peste milion de smartphone-uri Galaxy Fold. Această cifră este dublul celei estimate inițial de compania high-tech din Coreea de Sud.

Estimările analiștilor privind vânzările de Galaxy Fold total depășite

Mulți analiști se așteptau anterior ca Samsung să vândă aproximativ 400.000 – 500.000 de telefoane pliabil în acest an. Samsung Galaxy Fold are un ecran de 7,3 inch pe care utilizatorii îl pot plia pe orizontală ca o carte, a ieșit oficial la vânzare în septembrie, cu un preț de aproximativ 2.000 USD / 2.000 euro în funcție de piață. Totuși, acest număr de un milion, pare destul de mare în contextul în care Samsung a vândut telefonul pliabil într-un număr limitat pe toate piețele.

Recent Galaxy Fold a fost lansat și în China sub numele Samsung W20 5G. La fel ca pe celelalte piețe unde a fost lansat la vânzare stocurile telefonului pliabil au fost epuizate într-o clipă. Samsung W20 5G a fost lansat ca o versiune ușor modificată a originalului Galaxy Fold în China. Și aici dispozitivul a fost vândut în cantități limitate la fel ca oriunde altundeva. Samsung intenționează să reînnoiască stocurile din China pentru W20 5G în data 20 decembrie.

Samsung W20 5G are în China un preț de 19.999 CNY (2.850 USD), cu aproximativ 700 USD mai mult în comparație cu majoritatea celorlalte piețe. Acest lucru nu a împiedicat epuizarea aproape instant a telefoanelor scoase la vânzare.

CNY / RMB este simbolul pentru yuan sau yuan renminbi, moneda națională din China. Renminbi este numele monedei în timp ce yuanul este numele unității primare a renminbi. Yuanul este considerat monedă de rezervă de către FMI și una din monedele majore de rezervă ale lumii.

Galaxy Fold 2 va fi lansat în 18 februarie 2020 alături de seria Galaxy S11

Conform informațiilor Samsung își va dezvălui noul smartphone pliabil de tip clamshell în 18 februarie 2020 alături de seria Galaxy S11. Experții din domeniu se așteptă ca vânzările de telefoane pliabile Samsung să ajungă anul viitor la 6 milioane de unități.

Samsung este de așteptat să vândă 6 milioane de unități ale telefonului său pliabil în 2020 și 20 de milioane în 2021″. A declarat Choi Bo-young, analist la Kyobo Securities. „Se preconizează că prețurile telefoanelor pliabile vor scădea treptat, iar acest lucru ar duce la creșterea cererii de telefoane rabatabile”.