Samsung ViewFinity S8 – un monitor de înaltă rezoluție pentru profesioniști

301
Samsung ViewFinity S8UT
Sursa Foto: via news.samsung.com

Samsung Electronics a anunțat ieri lansarea globală a ViewFinity S8 (Nume model: S80PB), un monitor de înaltă rezoluție specializat pentru profesioniștii creativi, inclusiv creatori de conținut, designeri grafici și multe altele. ViewFinity, un portmanteau de „View” și „Infinity” este noul nume pentru gama de monitoare de înaltă rezoluție a Samsung. Altfel spus „Valoarea experienței infinite de vizionare”. Samsung ViewFinity S8 prezintă ambiția Samsung de a stabili un nou punct de referință pentru monitoarele de înaltă rezoluție.

ViewFinity S8 oferă cele mai precise și funcționale monitoare companiilor care au nevoie de precizie și consecvență în activitatea lor”. A declarat Hyesung Ha, Vicepreședinte Executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsroom. „Suntem mândri să oferim acest monitor designerilor, artiștilor și profesioniștilor care vor folosi tehnologia noastră pentru a crea idei și experiențe noi care să-și realizeze întregul potențial”.

Samsung ViewFinity S8 este disponibil în două variante de diagonală

Samsung ViewFinity S8 este disponibil în modele de 32 inch (81,28 centimetri) și 27 inch (68,58 centimetri). Rezoluția UHD de calitate profesională este combinată cu o gamă largă de culori de până la 98% din DCI-P3 și DisplayHDR 600 (versiunea de 32 inch) pentru Video Electronics Standards Association (VESA) pentru mai multă gamă, precizie și nuanță. Calibrarea din fabrică asigură că până la un miliard de culori sunt proiectate cu o claritate cristalină pe ecranul IPS. Acest lucru duce la o reproducere vibrantă a culorilor și un contrast în timp ce lucrați la cele mai complexe proiecte vizuale și de design.

Mai mult, Samsung ViewFinity S8 a primit recunoașterea „PANTONE Validated” pe afișaj de la PANTONE. Acest lucru înseamnă că modelele reproduc în mod autentic peste 2.000 de culori, precum și cele 110 de nuanțe de piele recent adăugate, care pot fi găsite în Ghidul PANTONE SkinTone.

Fiind primul monitor fără strălucire din lume, verificat UL (Underwriters Laboratories), ecranul mat este aplicat pe partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar și atunci când nu utilizați o hotă pentru monitor, pentru a oferi un mediu de lucru fără distracție. Acest lucru este îmbunătățit de unghiul larg de vizualizare care permite utilizatorilor să vadă imaginile clar din orice unghi. În plus, Samsung ViewFinity S8 a câștigat premiul CES 2022 pentru inovație la categoria Periferice și accesorii pentru computer.

Monitoare sunt compatibile VESA și certificate TÜV Rheinland și TCO

Samsung a dezvoltat și aplicat pe ViewFinity S8 un nou material, fabricat din plastic reutilizat din ocean. În acest fel compania vrea să reducă deșeurile marine și să minimizeze amprenta asupra mediului. De asemenea, tehnologia Samsung Eco Savings Plus reduce luminozitatea pixelilor în secțiuni ale unei imagini cu pixeli negri, pentru o reducere de până la 10% a consumului de energie. Monitorul ViewFinity S8 este certificat TCO (Swedish Confederation of Professional Employees) pentru designul produsului său bazat pe cerințe specifice de responsabilitate socială și de mediu.

Samsung ViewFinity S8 oferă o funcționalitate sporită pentru a crea fluxuri de lucru eficiente. Poate fi folosit ca andocare all-in-one pentru desktop-uri sau laptop-uri pentru stații de lucru simplificate de acasă sau la birou. De asemenea, utilizatorii pot conecta monitorul cu un singur cablu USB Tip-C care permite semnale de afișare; transferuri de date de 10 Gbps; viteze mari de internet printr-o conexiune Ethernet 6; și încărcare rapidă cu o putere de până la 90W.

Designul compatibil VESA maximizează eficiența spațiului, permițând utilizatorilor să ajusteze, să încline, să rotească și să pivoteze monitorul în poziția ergonomică perfectă. În plus, ViewFinity S8 este certificat de TÜV Rheinland pentru îngrijirea inteligentă a ochilor; are Adaptive Picture pentru o calitate optimizată în orice mediu de vizionare; modul Eye Saver; și tehnologia Flicker Free.

Noul monitor de înaltă rezoluție al Samsung, ViewFinity S8, va fi disponibil la nivel global de la sfârșitul lunii iunie, programul de lansare variabil în funcție de regiune.