Samsung va vinde aproximativ 45 de milioane de Galaxy S10 în 2019

914

Seria Galaxy S10 este acum în magazine. Deși au fost unele informații care au susținut că precomenzile pentru Galaxy S10 din țara de origine a companiei Samsung au scăzut, se pare că nu este așa. Mai mult, observatori avizați din industria de telefonie mobilă susțin că cererea de pe piața globală a fost peste așteptări privind seria S10. Precomenzile au fost atât de mari încât estimările analistului Ming-Chi Kuo, analist Apple, au crescut acum cu 30%.

Ming-Chi Kuo a estimat și nivelul vânzărilor pentru seria S10. Inițial, Kuo a estimat că Samsung va vinde între 30 și 35 de milioane de Galaxy S10 în 2019. Cu toate acestea, cererea puternică din perioada de precomandă a făcut ca analistul Ming-Chi Kuo să-și revizuiască drastic estimările.

Samsung va vinde aproximativ 45 de milioane de S10

Citând un sondaj făcut de TF International Securities, o companie de consultanță financiară din Hong Kong, analistul se așteaptă acum ca Samsung să vândă între 40 și 45 de milioane de unități Galaxy S10 până la sfârșitul acestui an. Ming-Chi Kuo se așteaptă ca Galaxy S10 și S10+ să reprezinte aproximativ 85% din vânzări. Samsung are un total de patru modele S10, care mai includ pe Galaxy S10e și Galaxy S10 5G.

Cererea puternică pentru cele trei modele de Galaxy S10 a fost influențată de mai mulți factori. Potrivit analistului Apple, specificațiile excelente față de modelele companiei americane fac această diferență. Față de modelele Apple, caracteristici cum ar fi senzorul de amprentă digitală cu ultrasunete, configurația triplă a camerei și încărcarea wireless PowerShare sunt un factor determinant.

În august 2018, Apple a devenit prima companie publică americană evaluată la peste 1 trilion de dolari SUA. Compania avea 132.000 de angajați și 504 de magazine în 24 de țări în anul 2018. Apple este al treilea producător mondial de telefoane mobile după Samsung și Huawei.

Cu Samsung Galaxy S10 5G vânzările seriei S10 vor crește și mai mult

Nici una dintre aceste caracteristici nu poate fi găsită în modelele Apple 2018. Kuo a confirmat de asemenea că cererea pentru gama S10 din China este cu mult peste așteptări. O astfel de serie compusă din Galaxy S10e, S10 și Galaxy S10+ va duce la vânzări foarte mari pe cea mai mare piață din lume. După ce Galaxy S10 5G va ajunge pe piața din China, vânzările sunt așteptate să capete un nou impuls.

Predicția analistului Ming-Chi Kuo se corelează cu o creștere de 30% până la 40% față de anul trecut pentru vânzările seriei Galaxy S10, comparativ cu seria Samsung Galaxy S9. Și, dacă vânzările ating într-adevăr așteptările, nu ne îndoim de acest lucru, Samsung poate avea motive de bucurie. Chiar dacă suntem fani Samsung nu trebuie să uităm de unde vin aceste estimări – Ming-Chi Kuo este analist Apple!