Samsung VL5, difuzoare wireless inteligente lansate în Anglia

939

Samsung Electronics a anunțat lansarea noii game de difuzoare wireless inteligente VL5 în Marea Britanie. Designul elegant al difuzoarelor combină un corp din aluminiu cu un finisaj clasic din lemn, conform NewsSamsung. Noile difuzoare oferă performanțele potrivite stilului lor – cu sunet de calitate studio, reglabil și certificat de AKG. Difuzoarele inteligente au fost anunțate la CES 2018 și sunt disponibile acum la vânzare în UK.

Seria de difuzoare Samsung VL a fost proiectată să se integreze perfect în decorul casei, asigurând în același timp o calitate excepțională a sunetului. Prin conectivitate wireless, seria Samsung VL5 permite utilizatorilor să se bucure de un sunet excelent în orice cameră. Telecomanda permite utilizatorului să preia controlul oriunde în casă – chiar și prin voce. Funcționează cu Alexa.

Difuzoarele Samsung VL5 au trei woofere și sunt capabile să asigure un sunet precis, cu un bas puternic. Difuzoarele pot fi folosit ca un difuzor tradițional Bluetooth, de asemenea, funcționează cu aplicația Samsung SmartThings. Asta înseamnă că le puteți integra cu alte difuzoare compatibile Wi-Fi într-un sistem cu boxe în mai multe camere.

Difuzoarele Samsung VL5, eleganță, calitate și cel mai bun sunet

Samsung a cumpărat compania Harman în 2017, achiziționând filialele sale audio cum ar fi JBL, AKG, Harman Kardon și Mark Levinson. Din punctul de vedere al calității sunetului, Samsung VL5 sună cu siguranță exact cum v-ați aștepta de la aceste companii audio de vârf.

Harman deține mărci de vârf, cum ar fi AKG, Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon, Mark Levinson și Revel. Mai mult de 50 de milioane de automobile de pe șosele sunt echipate cu sisteme audio HARMAN și sisteme de autoturisme conectate. Firma are aproximativ 30.000 de angajați în America, Europa și Asia.

Sunt cele mai noi boxe wireless ale companiei Samsung și sunt un plus pentru orice cameră. Cu un finisaj elegant se potrivește cu noul televizor The Frame de la Samsung, creând partenerul audio perfect.

Difuzoarele au un design retro și vin cu un buton mobil de volum, care se poate lipi magnetic de orice suprafață metalică, inclusiv în cele mai multe locuri de pe difuzor. Puteți să-l scoateți fizic de pe difuzor și să-l plasați magnetic pe orice suprafață metalică. Atâta timp cât se află în raza Bluetooth, veți putea ajusta volumul.

Samsung VL5 sunt difuzoare elegante, inteligente și sunt concepute pentru a oferi un sunet de calitate studio. Noile difuzoare Samsung VL5 vin cu tehnologie Audio UHQ, cu tehnologie upscalling de 32 de biți și anularea distorsiunii.