Samsung vrea o creștere cu 10% a livrărilor pentru seria Galaxy S24

308
Samsung seria galaxy S24
Sursă foto: Leaderships New

Inteligența artificială a câștigat avânt pe numeroase piețe în cursul anului 2023. Pare din ce în ce mai probabil ca 2024 să fie anul în care producătorii de telefoane vor folosi inteligența artificială ca principal punct de vânzare pentru noile lor linii emblematice. Astfel Samsung va lupta cu Apple cu obiective ambițioase pentru seria Galaxy S24 alimentată cu inteligență artificială.

Samsung și-a declarat recent planurile de a introduce noi experiențe AI în cursul anului viitor. Gigantul coreean are mari speranțe că acest demers va crește vânzările pentru noua serie Galaxy S24, Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6. Cel puțin asta este noua țintă, potrivit PhoneArena, care citează surse interne Samsung. Gigantul tech coreean și-a stabilit un target uriași de vânzări pentru seria S24 în anul viitor.

Samsung vrea să vândă peste 35 miloane de telefoane din seria Galaxy S24

Samsung are o țintă de 35 de milioane de telefoane din seria S4 ca vânzări în 2024. Este un obiectiv ambițios de atins, deoarece ~31 de milioane de unități din seria S23 au fost vândute până acum. Nu trebuie să uităm că mai avem destul timp până la lansarea seriei Galaxy S24 și sărbătorile de sfârșit de an se apropie iar seria Galaxy S23 poate atinge noi cote ca vânzare.

Dacă Samsung reușește să atragă suficientă atenție cu noile sale flagship-uri din seria Galaxy S24 bazate pe inteligență artificială și să își atingă noul obiectiv, atunci ar fi obține o creștere cu 10% a livrărilor față de seria Galaxy S23.

Potrivit ziarului The Korea Daily, Samsung miază foarte mult pe seria S24 pentru a crește vânzările de telefoane premium. Așa cum stau lucrurile acum, mai mult de 75% dintre telefoanele companiei sunt modele cu preț scăzut. Acest lucru aduce prețul mediu de vânzare al unui Samsung Galaxy la 295 USD. În schimb, prețul mediu de vânzare pentru un iPhone este de 988 USD.

The Korea Daily este cea mai mare publicație coreeană din SUA. A fost fondat în 1974 în Los Angeles. Acum are filialele în New York, San Francisco, Washington DC, Chicago și Atlanta. Ziarul tipărit ajunge în mai multe state din SUA.

Seria Galaxy S24 va fi lansată în 17 ianuarie 2024 la San Francisco, dar mai nou și San Jose intră în calcule. Vom vedea în perioada următoare ce locație alege Samsung. Compania vrea să folosească AI pe toate modele din seria S24 ca principal punct de vânzare. Până acum, modul exact în care va fi folosită AI pe noile telefoane Galaxy nu este foarte clar. Dar cele mai logice locuri în care poate fi folosită AI credem că au legătură cu asistentul vocal, mesajele, fotografiile și alte aspecte de acest fel.