Galaxy X/F este începutul: acum Samsung vrea să ne plieze și televizorul!

923

Smartphone-urile viitoare tind spre un factor de formă pliabil. Samsung, dar și alte companii au planificat lansarea unor astfel de dispozitive anul viitor, conform site-ului american t3.com. După ce a pus lumea pe jar cu telefonul pliabil Galaxy Fold, acum gigantul high-tech vrea să ne plieze și televizoarele. Sau, în orice caz, o variație de roll-up pe trendul pliabil, cu un televizor care se rulează ca un covor, când nu este pornit.

Este posibil ca televizoarele pliabile să fie următorul pas pentru tehnologia de vârf din domeniul TV. Imaginați-vă un televizor care se rulează, lăsând doar o bară subțire la bază. Acest lucru ar putea fi o modalitate excelentă de a obține televizoare mai mari în camere limitate ca spațiu.

Samsung Electronics a depus un brevet de invenție la USPTO pentru un „Dispozitiv de afișare rulant„. Brevetul are numărul – USP 10.162.387 și fost publicat la 25 decembrie 2018. Televizorul rulant Samsung poate fi rulat spre stânga și spre dreapta într-o casetă. Televizorul Samsung pliabil se depliază când este pornit și se pliază în casetă când este oprit.

Un televizor care se rulează este ușor de amplasat și de transportat

Ecranul plat este susținut de o bară așezată vertical. Aceasta, probabil, este ceea ce se va monta pe un perete și va păstra ecranul frumos și plat, pentru a evita orice distorsiune a imaginii. Un design foarte ingenios. Televizorul Samsung are un design stilat și elegant pe care îl puteți plasa cu ușurință în orice locație dorită și este ușor de transportat.

USPTO – Biroul de brevete al SUA a ars din temelii în 1836. A fost primul incendiu dezastruos din istoria sa. Toate cele 10.000 de brevete și câteva mii de modele de brevete aferente au fost distruse. În 1877 un alt incendiu major a avut loc. Deși clădirea a fost construită ca ignifugă, au fost distruse aproximativ 80.000 brevete și 600.000 de copii.

Samsung a investit deja mult timp și bani dezvoltând display-uri rulante pentru smartphone-uri. Astfel că utilizarea lor pe scară mai largă are sens. Dar, oare doresc clienții cu adevărat televizoare care se rulează? Poate vor! Compania sud-coreeană este cel mai mare producător mondial de televizoare. Calitatea, fiabilitatea și designul de pe toate gamele de televizoare Samsung, sunt apreciate la superlativ de toată lumea.

Desigur, acest televizor nu va fi ieftin când va apărea pe rafturi. Totuși, poate deschide o nouă tendință în domeniul televizoarelor. Sperăm că televizorul pliabil Samsung va fi prezentat la CES 2019 în ianuarie, cel puțin ca prototip, de obicei acolo Samsung anunță noile evoluții în materie de TV pentru anul respectiv.