Telefonul cu clapetă Samsung W2019 va fi anunțat pe 9 noiembrie

928

Următoarea versiune a smartphone-ului flip Samsung W2019 va fi lansată pe data de 9 noiembrie. Smartphone-ul cu specificații superioare a apărut recent într-un clip video de nouă secunde pe Twitter. Conform AndroidHeadlines, clip-ul prezintă receptorul din mai multe unghiuri, atât deschis, cât și închis și din lateral. Iese în evidență o camera duală la spate și un port de încărcare USB de tip C pe lateral, în partea de jos a jumătății mai groase. Ca specificații este la nivelul smartphone-urilor high-end cum ar fi, Galaxy S8, Galaxy S9.

Smartphone-ul apare într-o culoare de cupru auriu și de auriu pentru cadrul metalic, în timp ce un panou din sticlă neagră este pe spate pentru a scoate în evidență afișajul frontal din față. Atunci când smartphone-ul este deschis, această schemă de culori continuă pe interior, cu o tastatură neagră pe un fundal de culoarea cuprului. În prezentarea clipului video apare și o imagine promoțională care indică faptul că telefonul va fi prezentat pe 9 noiembrie.

Samsung W2019 cu Snapdragon 845 octa-core și Android 8.1 Oreo

Nu putem spune că este ceva surprinzător, deoarece compania a confirmat deja existența dispozitivului. Acesta a apărut și pe site-ul web al TENAA din China. Ne așteptăm ca mai multe componente de vârf să le găsim în interiorul elegantului design. Conform informațiilor așteptăm 6 GB de RAM cu un Snapdragon 845 și sistemul de operare Android 8.1 Oreo.

Smartphone-ul este prevăzut cu o pereche de afișaje AMOLED Full HD de 4,2 inch, unul la interior și unul la exterior. Camera duală de la spate ar putea avea funcții software cum ar fi Scene Optimizer. Nu vedem nicio mufă pentru căști acolo, în timp ce bateria, potrivit zvonurilor, are o capacitate de 3.000 mAh.

TENAA este deținută de Ministerul Industriei și Tehnologia Informației din China. Se ocupă de certificarea echipamentelor de telecomunicații. TENAA este echivalentul agenției de reglementare în telecomunicații din SUA, FCC.

Seria de telefoane mobile Samsung W flip are o clientelă oarecum de nișă pe piețele din China în special și Coreea de Sud. Dispozitivele sunt construite din materiale premium și au de obicei caracteristici dintre cele mai bune de la Samsung. Acestea sunt menite să răspundă cerințelor superioare ale pieței, în special utilizatorilor din clasa business. Chiar cu această abordare, gigantul tech a păstrat până acum un design destul de standard de la lansare. Actualizările au fost focalizate pe specificații interne și ținând cont de cele mai recente componente high-end.

Din cauza publicului limitat pe care Samsung W2019 îl are, este puțin probabil să se îndrepte spre Europa sau SUA. Aceasta se datorează în principal costurilor asociate cu diversități mai largi de benzi de radio, de marketing și a producției reduse. Cu toate că este posibil să aibă succes și pe alte piețe, unde va fi privit ca o noutate. Sunt mai multe zvonuri că telefonul va costa echivalentul a 2.500 $ când va fi lansat.