Samsung W2019 telefonul Flip este în teste, firmware-ul reperat

2633

Compania Samsung a avut succes cu telefoanele Flip cu clapetă din seria W, pe o piață de nișă în China. Compania sud-coreeană lansează câte un nou telefon Flip anual, destinat în mare măsură pieței chinezești. Așadar nu este deloc surprinzător că parte a acestei serii W, Samsung lucrează la un nou astfel de dispozitiv.

Ultimul model a fost numit Samsung W2018, astfel încât succesorul va fi cel mai probabil numit Samsung W2019. Dispozitivul este într-un stadiu final, pare să fi intrat în teste, deoarece firmware-ul pentru teste a fost acum detectat. Acest lucru sugerează că nu poate trece prea mult timp până când acest telefon să fie văzut pe piață.

Samsung Flip W2019 un telefon momentan necunoscut.

Nu există încă nicio informație cu privire la specificații sau altfel de detalii despre Samsung W2019. Dar dacă privim puțin în urmă și luăm istoricul acestor telefoane ca un indiciu, acesta va avea tehnologie de vârf. Modelul Samsung W2018 este în esență un amestec de Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8. Acesta dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 835 cu o memorie RAM de 6 GB și spațiu de stocare de 64 GB.

Ne putem aștepta ca noul dispozitiv să aibă cip-ul următor de la compania americană, Snapdragon 845 cu cel puțin 6 GB de memorie RAM. De asemenea, W2018 dispune de două display-uri Full HD de 4,2 inch, un buton fizic Bixby dedicat și un port USB de tip C.

Firmware – este un program special, de mici dimensiuni, pentru comanda și controlul unor aparate inteligente. Poate fi pentru camere foto digitale, calculatoare, CD-playere, telefoane mobile, etc. Firmware-ul are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat.

Cu ambele smartphone-uri de top lansate anul acesta, Galaxy S9 / Galaxy S9+ și Galaxy Note 9, care au în dotare camere duble, există o posibilitate mare ca acestea să se poată îndrepta și spre telefonul Samsung Flip W2019. Informații anterioare au susținut că modelul W2019 va avea un sistem cu două camere în spate. Nu va fi neobișnuit, camerele duale se găsesc acum pe smartphone-uri din gamele inferioare cum ar fi Samsung Galaxy J7+.

Samsung testează în prezent pe W2019 cu versiunea de firmware W2019ZCU0ARI1. Conform SamMobile aproape sigur în perioada următoare telefonul va fi anunțat oficial. Există puține motive să credem că Samsung îl va lansa pe altă piață în afara Chinei, eventual în Coreea de Sud.