Telefonul pliabil Samsung W21 5G a fost lansat în China

553
Sursa Foto: via tizenhelp.com

O versiune nouă a lui Galaxy Z Fold 2 5G a fost lansată în China pe 4 noiembrie. Smartphone-ul se numește Samsung W21 5G, am scris despre ele zilele trecute. Samsung a spus că acesta va fi viitorul smartphone-urilor din mâinile tale. Caracteristicile sunt destul de asemănătoare cu predecesorul lor, dar pare puțin mai înalt ca dimensiune.

După lansarea câtorva telefoane de lux, disponibile exclusiv pentru piața chineză cum ar fi W2018, W2019 și W20, Samsung a revenit pe această piață cu W21 5G. La prețul la care este vândut este într-adevăr un articol de lux! Samsung W21 5G nu poartă marca „Galaxy” și vine într-o singură opțiune de culoare, auriu. Designul panoului din spate este diferit, de asemenea, cu linii verticale care rulează de sus în jos.

Snapdragon 865+ pe Samsung W21 5G

În afară de liniile de la spate W21 5G are aproape aceleași specificații ca Z Fold 2, cu unele diferențe. Telefonul primește acum două sloturi SIM obișnuite în loc de configurația SIM + eSIM aflată pe Samsung Galaxy Z Fold 2.

Samsung W21 are afișajul este de 7,6 inch Dynamic AMOLED 2X cu un afișaj exterior Super AMOLED de 6,23 inch din sticlă Gorilla Glass Victus. Caracteristicile camerelor sunt, de asemenea, similare cu modelul Samsung Galaxy Z Fold 2. Are o cameră de 12MP cu diafragma f/1,8, una ultra-wide de 12MP cu obiectiv f/2,2 și una tot de 12 megapixeli cu teleobiectiv și f/2,4. Pentru selfie-uri, există o cameră de 10MP pe ecranul capacului, precum și în afișajul principal. Noul smartphone Samsung este vândut de China Telecom și site-ul Samsung.

China Telecom este o companie chineză de stat din domeniul telecomunicațiilor. Este cel mai mare operator de telefonie fixă și al treilea operator de telecomunicații mobile din China.

Telefonul pliabil are un chipset Snapdragon 865+ și cea mai mare capacitate de stocare, disponibilă în China. W21 a fost lansat cu 12GB de memorie RAM și 512GB stocare. Bateria va rămâne aceeași, Li-Po de 4.500 mAh cu încărcare wireless rapidă de 11W, conform TizenHelp.

În materie de conectivitate are 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth v5.0, GPS / A-GPS și un port USB Type-C. Senzorii de la bord includ un accelerometru, senzor de lumină ambientală, barometru, giroscop, magnetometru, proximitate și un senzor RGB.

Samsung W21 5G va ajunge pe piață pe 20 noiembrie la un preț care afectează portofelul, costă 19.999 CNY (~3.000$). Diferență mare față de Galaxy Z Fold 2. Pentru cei cu buzunarele pline și buget generos va fi un smartphone foarte tentant.